Blødt etui

  Blødt etui

  Passer perfekt

  Dette bløde og bøjelige etui er designet med slå-om-funktion, så din iPad er fuldstændig beskyttet, og har et let greb og en god pasform. Det semitransparente ShockStop-materiale absorberer stød og giver affjedring til din enhed, samtidig med at du stadig har fuld adgang til alle funktioner og porte. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Passer perfekt

til at beskytte din iPad og give et godt greb

 • Stødabsorberende etui, der giver greb

  Etuiet er fremstillet af termoplastisk polyuretan, der er en højtydende elastomer, som både føjer greb og stødbeskyttelse til etuiet.

 • Beskyttelse hele vejen rundt til både hjørner og forside

  Etuiets materiale når hele vejen rundt på både bag- og forside og beskytter dermed hjørnerne og kanterne af enhedens overflade.

 • Fuld iPad-funktionalitet sammen med beskyttelse

  Få fuld iPad-funktionalitet med fuld beskyttelse i etuiet med åbninger til strøm/dvale-kontakten, docktilslutning og højttaler.

 • Lynhurtig og nem beskyttelse

  Etuiet er fremstillet af et holdbart materiale, der er specialfremstillet til din enhed. Etuiet er nemt og hurtigt at sætte på og føjer et beskyttende lag til din enhed.

 • Slankt design passer nemt ned i tasken

  Dette etui er designet til at tilføje beskyttelse med minimal fylde, så du nemt kan bære din enhed i din taske eller rygsæk og har beskyttelse på farten.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i