1

Mikromusiksystem

  -{discount-percentage}%

  Mikromusiksystem

  Lyd der passer til dit hjem

  Med DualDock, der er kompatibel med iPod/iPhone via Lightning-stik og 30-bens stik, og som sammen med aptX sikrer streaming af musik i høj kvalitet via Bluetooth, er dette system parat til at slippe din musik fri med kraftfuld lyd ved hjælp af dets integrerede 2.1-system. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lyd der passer til dit hjem

Med DualDock, der er kompatibel med iPod/iPhone via Lightning-stik og 30-bens stik, og som sammen med aptX sikrer streaming af musik i høj kvalitet via Bluetooth, er dette system parat til at slippe din musik fri med kraftfuld lyd ved hjælp af dets integrerede 2.1-system. Se alle fordelene

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Mikromusiksystem

Bluetooth® aptX, DualDock til iPod/iPhone, CD, MP3-CD, USB, DAB+, FM, 2.1-system, 80 W maks. DTB3185/10 Find lignende produkter

Lyd der passer til dit hjem

Besat af lyd

 • Afspil og oplad din iPod/iphone samtidigt

  Afspil og oplad din iPod/iphone samtidigt

  Nyd din foretrukne MP3-musik, mens du oplader din iPod/iPhone! Dockingstationen gør det muligt for dig at tilslutte din bærbare enhed direkte til docking-underholdningssystemet, så du kan lytte til din yndlingsmusik med uovertruffen lyd. Den kan også oplade din iPod/iPhone, mens den spiller, så du kan få glæde af din musik og ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt din bærbare afspiller løber tør for batteri. Docking-underholdningssystemet oplader automatisk din bærbare enhed, mens den sidder i dockingstationen.

 • DAB- og FM-kompatibel til komplette radiooplevelser

  DAB- og FM-kompatibel til komplette radiooplevelser

  DAB (Digital Audio Broadcasting) digital radio er i forhold til analog FM-transmission en ny metode til at udsende radio via et mastbaseret netværk. DAB giver lytterne flere valgmuligheder og informationer, der leveres i en klar, støjfri kvalitet. Teknologien gør receiveren i stand til at låse på det kraftigste signal, den kan finde. Med digitale DAB-stationer skal du ikke huske frekvenser, og tuneren indstilles ud fra stationsnavne, så du aldrig skal finde en anden sender, mens du kører.

 • Du kan afspille MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Du kan afspille MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Lydkomprimeringsteknologi kan gøre store digitale musikfiler op til 10 gange mindre uden at formindske lydkvaliteten nævneværdigt. MP3 eller WMA er to af de komprimeringsformater, der giver dig mulighed for at opleve en verden af digital musik på din afspiller fra Philips. Download MP3- eller WMA-sange fra autoriserede musikwebsteder på internettet, eller opret dine egne MP3- eller WMA-musikfiler ved at rippe dine lyd-CD'er og overføre dem til afspilleren.

 • Direkte USB til MP3/WMA-musikafspilning

  Direkte USB til MP3/WMA-musikafspilning

  Med USB Direct tilstand kan du tilslutte din USB-enhed til USB-porten på din Philips-enhed, og din digital musik afspilles direkte fra Philips-enheden.

 • Lydindgang til bærbar musikafspilning

  Lydindgang til bærbar musikafspilning

  MP3 Link-forbindelsen giver mulighed for direkte afspilning af MP3-indhold fra bærbare medieafspillere. Ud over fordelen ved at kunne nyde din yndlingsmusik i lydsystemets overlegne lydkvalitet er lydindgangen også yderst bekvem, da det eneste, du behøver at gøre, er at tilslutte din bærbare MP3-afspiller til lydsystemet.

 • FM digital indstilling med faste indstillinger

  FM digital indstilling med faste indstillinger

  Med digital FM-radio får du yderligere musikmuligheder til din musiksamling på dit Philips-lydsystem. Stil blot ind på den station, du ønsker som fast station, og hold forudindstillingsknappen nede for at gemme frekvensen. Med gemte radiostationer kan du hurtigt hente din yndlingsradiostation uden at skulle indstille frekvensen manuelt hver gang.

 • Digital lydkontrol til optimerede musikstilindstillinger.

  Digital lydkontrol til optimerede musikstilindstillinger.

  Digital lydkontrol tilbyder dig en fabriksindstillet kontrol, hvor du kan vælge mellem indstillingerne Jazz, Rock, Pop eller Classic for at optimere frekvensområdet for forskellige musikgenrer. Hver indstilling anvender grafisk equalizer-teknologi til automatisk at justere klangbalancen og fremhæve de vigtigste frekvenser i den valgte musikgenre. Digital lydkontrol giver dig mulighed for at få mest muligt ud af musikken ved at justere klangbalancen, så den passer til den musik, du spiller.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i