IronCare

Anti-kalk patron

  IronCare

  Anti-kalk patron

  Anti-kalk-patron*

  Anti-kalk-patronen passer til IronCare-vandafkalkningsfilteret. Den sikrer optimal ydelse af dit vandafkalkningsfilter og bevarer en god dampafgivelse. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

IronCare Anti-kalk patron

Fjerner 99 % af kalken, Velegnet til IronCare, Pakke med 1 patron, Ultrahurtig filtrering GC025/10 Find lignende produkter

Kompatible produkter

Anti-kalk-patron*

Passer til IronCare-vandafkalkningsfilter GC024

 • 99% kalkfrit* filtreret vand til dit strygejern

  99% kalkfrit* filtreret vand til dit strygejern

  Ionbytterharpiksen, der er fyldt i patronen, fjerner 99 %* af kalkaflejringerne fra vandet i hanen. Den behandler vandet, så det kan bruges til strygning. *Under 25 l vandbehandling ved 8,4 dH

 • Sikrer ensartet dampstrøm fra dit strygejern

  Sikrer ensartet dampstrøm fra dit strygejern

  Demineraliseret vand fra IronCare medvirker til at forhindre hurtig opbygning af kalkaflejringer i strygejernet: På indersiden af strygesålen og i kedlen. Kalkpartikler blokerer således ikke damphullerne, og du opnår en ensartet dampmængde fra strygejernet. Giver en mere behagelig strygeoplevelse.

 • Forhindrer kalkrester på tøjet

  Forhindrer kalkrester på tøjet

  Den ekstra effektive patron medvirker til at forebygge kalkaflejringer. Din dyre kjole vil ikke blive ødelagt af kalkaflejringer, når den bliver strøget. Du kommer til at se godt ud i pænt strøget tøj.

 • Ultrahurtig filtrering af vand

  Ultrahurtig filtrering af vand

  Den specielt udviklede patron lader vandet passere hurtigt igennem. Den giver dig mulighed for at påbegynde strygningen uden ventetid. Med IronCare ved din side, så du kan genopfylde strygejernet når som helst, uden at skulle tage det over til håndvasken for at fylde det op.

 • Udskift patronen, når farven ændrer sig

  Udskift patronen, når farven ændrer sig

  Patronens farveændring fremkommer gradvist og følger mængden af behandlet vand, oppefra og ned. Du kan se farveændringen fra blå til brun i hele patronens levetid. Udskift patronen, når farven skifter til helt brun for at sikre apparatets optimale ydeevne.

 • Op til 3 måneders strygning

  Op til 3 måneders strygning

  På grund af forskellen i vandets hårdhed, hvor du bor, samt forskellen i antal strygetimer om ugen, varierer patronens levetid afhængigt af situationen. 1 patron holder til op til 3 måneders strygning.

 • Velegnet til IronCare-vandafkalkningsfilter

  Velegnet til IronCare-vandafkalkningsfilter

  Udskiftning af patronen sikrer optimal ydeevne af IronCare-vandafkalkningsfilteret.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • *under 12 l vandbehandling ved 16,8 dH
 • *testet på dampstrygejern i Philips GC5000-serien med 16,8 dH vand, kun i forbindelse med afkalkningseffekten
 • Produktet ser muligvis mørkere og mere vådt ud i forhold til billedet på pakken, da det er forbehandlet med demineraliseret vand for at sikre det bedste resultat.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i