Wake-up Light

  Wake-up Light

  Vågn op naturligt

  Wake-up Light vækker dig på en naturlig måde med lys, der øges gradvist. Fra nu af bliver det en behagelig oplevelse at vågne. Den bruger en almindelig pære.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Vågn op naturligt

 • Lys, der øges, har en positiv effekt på energihormoner

  Lys, der øges, har en positiv effekt på energihormoner

  Lysstyrken øges gradvist i 30 minutter før det indstillede vækketidspunkt. Lyset falder på dine øjne og har en positiv effekt på dine energihormoner, så din krop forberedes på at vågne. Det gør det mere behageligt at vågne.

 • Op til 300 lux til naturlig opvågning

  Op til 300 lux til naturlig opvågning

  Lysfølsomheden afhænger meget af den enkelte. Generelt behøver en person mindre tid til at vågne helt ved højere lysintensitet. Wake-up Lights lysintensitet kan indstilles til op til 300 lux. På den måde kan du vågne til den lysintensitet, der passer bedst til netop dig.

 • Vælg mellem 2 naturlige og behagelige opvågningslyde

  Vælg mellem 2 naturlige og behagelige opvågningslyde

  På opvågningstidspunktet hører du fuglesang eller en bip-lyd. Lyden begynder svagt og tager gradvist til i styrke, indtil den når det forudindstillede niveau. Den gradvist højere lyd gør opvågningsprocessen mere behagelig, og sikrer at du aldrig vækkes abrupt. Når lydstyrken når det valgte niveau, er det nemt at komme ud af sengen

 • Digital FM-radio

  Digital FM-radio

  Den indbyggede digitale FM-radio gør det muligt at vågne op til din favoritmusik eller -nyhedsstation hver dag. Vælg blot din foretrukne radiostation, som begynder at spille på det indstillede klokkeslæt - først svagt, men i løbet af 90 sekunder øges lydstyrken gradvist til det valgte niveau.

 • Glødepære

  Dette Wake-up Light gør brug af en glødepære. Pærens forventede levetid er ca. 1 år ved daglig brug af opvågningsfunktionen samt 2 timers brug som sengelampe. Pæren er nem at udskifte.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i