Wake-up Light

  Wake-up Light

  Vågn op naturligt

  Wake-up Light vækker dig på en naturlig måde med lys, der øges gradvist. Fra nu af bliver det en behagelig oplevelse at vågne. Den bruger en energibesparende pære, og er designet som en lampe, der passer til alle soveværelser. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Wake-up Light

Skumringssimulation HF3480/01 Find lignende produkter

Vågn op naturligt

Designet til den perfekte opvågning

 • Gradvist lys forbereder din krop på at vågne

  Gradvist lys forbereder din krop på at vågne

  Lysstyrken øges gradvist i 30 minutter før det indstillede vækketidspunkt. Lyset falder på dine øjne og har en positiv effekt på dine energihormoner, så din krop forberedes på at vågne. Det gør det mere behageligt at vågne.

 • Energisparepære

  Energisparepære

  Wake-up Light er den eneste daggrysimulator, der gør brug af en energisparepære. Den bruger op til 24 % mindre energi end et Wake-up Light med en normal pære.

 • Op til 300 lux til naturlig opvågning

  Op til 300 lux til naturlig opvågning

  Lysfølsomheden afhænger meget af den enkelte. Generelt behøver en person mindre tid til at vågne helt ved højere lysintensitet. Wake-up Lights lysintensitet kan indstilles til op til 300 lux. På den måde kan du vågne til den lysintensitet, der passer bedst til netop dig.

 • Det er klinisk bevist, at det bliver mere behageligt at vågne

  Det er klinisk bevist, at det bliver mere behageligt at vågne

  Det er klinisk bevist, at lys gør det mere behageligt at vågne og gør, at man vågner bedre.

 • Vælg mellem 4 naturlige og behagelige opvågningslyde

  Vælg mellem 4 naturlige og behagelige opvågningslyde

  På opvågningstidspunktet hører du en naturlig lyd eller den valgte radiostation. Den begynder stille og tager til i styrke i løbet af halvandet minut for at nå den valgte lydstyrke. Du kan vælge mellem fire lyde: morgenfugle i skoven, klokker fra køer i alperne, en kuk-kuk-lyd eller afslappende yogamusik. Den gradvist højere lyd gør opvågningsprocessen mere behagelig og sikrer, at du aldrig vækkes abrupt.

 • Digital FM-radio

  Digital FM-radio

  Den indbyggede digitale FM-radio gør det muligt at vågne op til din favoritmusik eller -nyhedsstation hver dag. Vælg blot din foretrukne radiostation, som begynder at spille på det indstillede klokkeslæt - først svagt, men i løbet af 90 sekunder øges lydstyrken gradvist til det valgte niveau.

 • Fald i søvn til gradvist dæmpet lys og lyd

  Fald i søvn til gradvist dæmpet lys og lyd

  Den gradvise dæmpning af lyset og lyden hjælper dig til at falde i søvn. Du kan indstille det foretrukne tidsrum for varigheden af skumringssimulationen.

 • Enestående lydkvalitet takket være en integreret lydboks

  Højttaleren i dette Wake-up Light suppleres af en integreret lydboks, der sikrer enestående lydkvalitet, når du lytter til FM-radio, eller når du vågner til naturlige lyde.

Se alle specifikationer
 • Norden, M.J. et al. Acta Psychiatr Scand 1993 / Gordijn, M. et al. Groningen Universitet, 2007

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i