Wake-up Light

  Wake-up Light

  Vågn op naturligt

  Wake-up Light vækker dig på en naturlig måde med lys, der øges gradvist. Fra nu af bliver det en behagelig oplevelse at vågne. Du kan også vågne til din yndlingsmusik ved blot at vælge sangene fra din iPod eller iPhone. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Wake-up Light

dock til iPhone/iPod, Skumringssimulation HF3490/01 Find lignende produkter

Vågn op naturligt

Designet til at vække dig med lys og lyd

 • Gradvist lys forbereder din krop på at vågne

  Gradvist lys forbereder din krop på at vågne

  Lysstyrken øges gradvist i 30 minutter før det indstillede vækketidspunkt. Lyset falder på dine øjne og har en positiv effekt på dine energihormoner, så din krop forberedes på at vågne. Det gør det mere behageligt at vågne.

 • Energisparepære

  Energisparepære

  Wake-up Light er den eneste daggrysimulator, der gør brug af en energisparepære. Den bruger op til 24 % mindre energi end et Wake-up Light med en normal pære.

 • Op til 300 lux til naturlig opvågning

  Op til 300 lux til naturlig opvågning

  Lysfølsomheden afhænger meget af den enkelte. Generelt behøver en person mindre tid til at vågne helt ved højere lysintensitet. Wake-up Lights lysintensitet kan indstilles til op til 300 lux. På den måde kan du vågne til den lysintensitet, der passer bedst til netop dig.

 • Det er klinisk bevist, at det bliver mere behageligt at vågne

  Det er klinisk bevist, at det bliver mere behageligt at vågne

  Det er klinisk bevist, at lys gør det mere behageligt at vågne og gør, at man vågner bedre.

 • Vælg mellem 4 naturlige og behagelige opvågningslyde og FM-radio

  Vælg mellem 4 naturlige og behagelige opvågningslyde og FM-radio

  På opvågningstidspunktet hører du en naturlig lyd eller den valgte radiostation. Den begynder stille og tager til i styrke i løbet af halvandet minut for at nå den valgte lydstyrke. Du kan vælge mellem fire lyde: morgenfugle i skoven, en afslappende bip-lyd, lyde fra den afrikanske jungle eller behagelige vindbjælder. Den gradvist højere lyd gør opvågningsprocessen mere behagelig og sikrer, at du aldrig vækkes abrupt.

 • Fald i søvn til gradvist dæmpet lys og lyd

  Fald i søvn til gradvist dæmpet lys og lyd

  Den gradvise dæmpning af lyset og lyden hjælper dig til at falde i søvn. Du kan indstille det foretrukne tidsrum for varigheden af skumringssimulationen.

 • Vågn op til melodierne fra din iPod/iPhone

  iPod/iPhone-dockingstationen giver dig mulighed for at vågne op til dine yndlingssange. Du skal blot vælge den foretrukne sang fra din iPod eller iPhone, og på det vækketidspunkt, du angiver, vil den blive afspillet - først svagt, men i løbet af 90 sekunder øges lydstyrken gradvist til det valgte niveau.

 • Afspil og oplad din iPod/iPhone

  Afspil din yndlingsmusik fra din iPod/iPhone. Din iPod/iPhone oplades, når den er placeret i dockingstationen, så den er altid klar til brug, når du er klar til at tage af sted.

 • Enestående lydkvalitet takket være en integreret lydboks

  Højttaleren i dette Wake-up Light suppleres af en integreret lydboks, der sikrer enestående lydkvalitet, når du lytter til FM-radio, eller når du vågner til naturlige lyde.

Se alle specifikationer
 • Norden, M.J. et al. Acta Psychiatr Scand 1993 / Gordijn, M. et al. Groningen Universitet, 2007

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i