Øvrige produkter

Varmt, sensuelt massageapparat

  Varmt, sensuelt massageapparat

  Varmt, sensuelt massageapparat med stearinlys

  Stemningslysene skaber en romantisk atmosfære. Det varme, sensuelle massageapparat og dine berøringer arbejder sammen for at stimulere din partner under forspillet. Slap af, nyd det, og lad rejsen begynde... Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Varmt, sensuelt massageapparat

med stearinlys HF8430/01 Find lignende produkter

Varmt, sensuelt massageapparat med stearinlys

Med fem indstillinger, der giver alle kropszoner nydelse

 • Stearinlysene skaber en romantisk atmosfære

  Stearinlysene skaber en romantisk atmosfære

  Stearinlysene gør det muligt at skabe en romantisk atmosfære og kan tændes og slukkes ved et drej med håndleddet. Sættet kombineres med jeres kærtegn for at øge nydelsen og få jer begge i intim stemning.

 • Nem opvarmning før brug

  Nem opvarmning før brug

  Du kan vælge at opvarme massageapparatet blidt til en behagelig kropstemperatur. Det gør du ved at placere massageapparatet på opladeren og trykke på opvarmningsknappen. Det tager fem minutter at varme massageapparatet op. Varmen, kombineret med den nydelse, din berøring giver, gør, at din partner også vil opleve en ophidsende varme fra massageapparatets overflade.

 • Særligt formet til at passe naturligt til din krop

  Særligt formet til at passe naturligt til din krop

  Massageapparatet kan holdes komfortabelt på mange måder: i håndfladen, mellem dine fingre eller med fingerspidserne. Massageapparatet er specielt formet til at passe lige så naturligt til din hånd som til særlige kurver og dele af kroppen, mens du bevarer kropskontakten med din partner. Du kan f.eks. vende den indbuede del væk fra håndfladen for at kærtegne penis eller folde din hånd rundt om den indbuede overflade for at pirre klitoris med den afrundede spids.

 • Føles behageligt og ophidsende mod huden

  Føles behageligt og ophidsende mod huden

  Intimmassageapparatet er fremstillet i et blødt og sensuelt materiale, så det føles behageligt og ophidsende mod jeres hud. Indarbejd massageapparatet i forspillet eller under sex vha. dets naturlige pasform i hånden, og eksperimenter sammen for at blive ophidset og stimuleret samtidig med, at den gensidige berøring fastholdes.

 • Brug massageapparatet i brusebadet

  Massageapparaterne er vandtætte, så du kan bruge dem i brusebadet eller badekarret. Prøv massageapparaterne under vandet, og oplev en skøn pulsering mod huden. Du vil opdage, at de dobbelte sensuelle massageapparater giver det at "lave bølger" en helt ny betydning!

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i