Sonicare

Philips Sonicare TongueCare+

Startpakke til tungerensning

  Philips Sonicare TongueCare+

  Startpakke til tungerensning

  Ren tunge, frisk ånde

  Klik. Spray. Rens. Vores nyskabende TongueCare+ tungebørste og spray forvandler din Philips Sonicare tandbørste til en effektiv forkæmper for frisk ånde. Din tunge får en Sonicare rensning. Du får langvarigt frisk ånde. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sonicare TongueCare+ Startpakke til tungerensning

1 tungebørste, 1 tungespray HX8071/10 Find lignende produkter

Ren tunge, frisk ånde

Dræber bakterier, der skaber dårlig ånde

 • En tredobbelt trussel til bekæmpelse af dårlig ånde

  En tredobbelt trussel til bekæmpelse af dårlig ånde

  Op til 80 % af dårlig ånde stammer fra lugtproducerende bakterier, der samler og skjuler sig dybt inde i tungens porøse overflade. TongueCare+ kombinerer tre effektive komponenter, der arbejder sammen om at skabe en løsning til frisk ånde. Den innovative tungebørste med 240 MicroBristles former sig efter tungen og fjerner de bakterier under overfladen, der skaber dårlig ånde. Den specielle formel i BreathRx tungespray dræber 99 % af de bakterier, der kan forårsage dårlig ånde* og neutraliserer vedvarende lugte. Sonicare sonisk teknologi nedbryder og fjerner rester med 31.000 bevægelser i minuttet.

 • 240 MicroBristles sikrer skånsom, grundig rensning

  240 MicroBristles sikrer skånsom, grundig rensning

  Med 240 MicroBristles i gummi er TongueCare+ tungebørsten specialdesignet til at rengøre din tunges bløde og porøse overflade. De fleksible MicroBristles tilpasser sig og renser skånsomt omkring kanter og riller for at fjerne bakterieaflejringer og påføre vores bakteriedræbende BreathRx tungespray dybere. Den kompakte form giver mulighed for behagelig rengøring af hele tungen.

 • Dræber bakterier, der skaber dårlig ånde

  Dræber bakterier, der skaber dårlig ånde

  Den unikke kombination af ingredienser i Philips Sonicare BreathRx tungespray er klinisk afprøvet og dræber bakterier og neutraliserer dårlig ånde øjeblikkeligt. Den specielle tykke formel dækker tungen og sikrer en skånsom rensning. Den kølige myntesmag efterlader munden frisk og ren.

 • Fra tandbørste til tungerenser med et enkelt klik

  Fra tandbørste til tungerenser med et enkelt klik

  TongueCare+ tungebørster forvandler hurtigt din Philips Sonicare-tandbørste til en sonisk drevet tungerenser. Hver tungebørste klikkes fast på din Philips Sonicare tandbørste ligesom et almindeligt børstehoved. Disse innovative tungebørster er enkle at bruge, udskifte og rengøre, og de er kompatible med alle Philips Sonicare tandbørstehåndtag, der kan klikkes på, så det kunne ikke være nemmere at gøre tungerengøring til en del af din daglige mundplejerutine. Den passer til alle Philips Sonicare-tandbørstehåndtag undtagen: PowerUp Battery og Essence.

 • En Philips Sonicare rensning af tungen

  En Philips Sonicare rensning af tungen

  TongueCare+ er den eneste tungerenser med Philips Sonicare, som fjerner bakterier, der skaber dårlig ånde, for hvert strøg. 31.000 vibrationer pr. minut nedbryder aflejringer på tungen, fjerner bakterier, der skaber dårlig ånde, og fører de bakteriedræbende ingredienser i BreathRx tungesprayen dybere ned. Takket være Philips Sonicare teknologien føles tungen renere, og din ånde forbliver frisk i længere tid.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i