Trådløs hjemmeovervågning

  Trådløs hjemmeovervågning

  Hold øje med dit hjem fra din smartphone/tablet

  Det trådløse hjemmeovervågningssystem Philips InSight gør det muligt for dig at holde øje med dit hjem, når du er ude. Opsætningen er nem, så du kan overvåge dit hjem fra din smartphone/tablet. En varslingsmeddelelse giver dig besked, når der registreres en bevægelse eller lyd. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Trådløs hjemmeovervågning

Dobbeltpakke, til Apple/Android-enheder M100G/12 Find lignende produkter

Hold øje med dit hjem fra din smartphone/tablet

Få fred i sindet

 • Magnetisk base til nem justering af visningsretning

  Magnetisk base til nem justering af visningsretning

  Philips InSight trådløs hjemmeovervågning har en magnetisk base, der holder overvågningsenheden, så du kan dreje og justere overvågningsenheden til alle vinkler.

 • Ekstra vægbeslag, der giver den bedst mulige placering

  Ekstra vægbeslag, der giver den bedst mulige placering

  In.Sight trådløs hjemmeovervågning leveres med et beslag til vægmontering. Det kan bruges til nem montering af monitoren på væggen eller loftet. Basen kan vippes og drejes, så du kan stadig justere In.Sight trådløs hjemmeovervågning, når den er monteret.

 • Krypteret direkte netværksforbindelse giver sikker tilslutning

  Krypteret direkte netværksforbindelse giver sikker tilslutning

  Philips In.Sight trådløs hjemmeovervågning anvender sikker kryptering, så dine personlige oplysninger til enhver tid er beskyttede. In.Sight trådløs hjemmeovervågning anvender en unik krypteringsnøgle, hver gang den opretter forbindelse.

 • Indbygget støj- og bevægelsesregistrering

  Indbygget støj- og bevægelsesregistrering

  Det er umuligt at forudsige, hvornår noget kan ske. Med trådløs InSight-hjemmeovervågning overvåges dit hjem med indstillelig registrering af støj og bevægelse. Du varsles, så snart der registreres støj eller bevægelse.

 • Browserbaseret overvågning med en hvilken som helst webbrowser

  Med trådløs InSight-overvågning kan du også finde ud af, hvad der foregår i hjemmet i realtid fra din foretrukne webbrowser, f.eks. Chrome, Internet Explorer, Safari eller Firefox, på en PC eller Mac.

 • Nem opsætning af Wi-Fi-overvågning vha. QR-kode

  Opsætningen er enkel med app'en. App'en vil generere en QR-kode til dine Wi-Fi-indstillinger derhjemme. Med QR-koden parres overvågningsenheden automatisk med dit Wi-Fi-netværk, nemt og med det samme.

 • Wi-Fi-aktiverede til placering overalt i hjemmet

  Det trådløse hjemmeovervågningssystem In.Sight er en Wi-Fi-aktiveret overvågningsenhed, der benytter dit trådløse hjemmenetværk til at streame livebilleder og -lyd til din smartphone/tablet. Et hjemmeovervågningssystem, du kan sætte op alle de steder, du ønsker.

Se alle specifikationer
 • Visning af live video over dit Wi-Fi-hjemmenetværk ved hjælp af In.Sight trådløs hjemmeovervågning er frit og ubegrænset. Visning af live video via fjernadgang (enten over et eksternt Wi-Fi-netværk eller et 3G-netværk) er også frit for antal afspilninger, men der gælder en grænse på 5 minutter pr. afspilning.
 • Længere afspilningstider via fjernadgang og andre førsteklasses funktioner kan købes i App Store. Disse betingelser kan ændres uden varsel.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i