In.Sight trådløs hjemmeovervågning

  In.Sight trådløs hjemmeovervågning

  Hold øje med dit hjem via din iPhone/iPad

  Hold øje med dit hjem med In.Sight trådløs HD-hjemmeovervågning via din iPhone/iPad. Med HD-video og nattesyn kan du se dit hjem tydeligt i såvel dagslys som mørke. Opsætningen er enkel, og den alarmerer dig, hvis den registrerer bevægelse eller lyd. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

In.Sight trådløs hjemmeovervågning

Wi-Fi og HD, Vidvinkel, nattesyn, Til iPhone, iPad, Med teknik fra iVideon M120/10 Find lignende produkter

Hold øje med dit hjem via din iPhone/iPad

Med HD og nattesyn

 • Wi-Fi-aktiverede til placering overalt i hjemmet

  Wi-Fi-aktiverede til placering overalt i hjemmet

  Den trådløse In.Sight-hjemmeovervågning er en Wi-Fi-aktiveret overvågningsenhed, der benytter det trådløse hjemmenetværk til streaming af live video og lyd med overvågningsenheder, du kan installere, hvor du vil.

 • Nattesynstilstand, så du kan se i mørke

  Nattesynstilstand, så du kan se i mørke

  Infrarød nattesynstilstand giver mulighed for at se hjemmet selv i mørke. Når det er mørkt, tænder det infrarøde lys, så skærmen kan optage tydelig video i sort/hvid. Nattesynstilstand tænder og slukker automatisk, eller du kan justere det manuelt.

 • Ekstra-vidvinkelobjektiv, så du kan se mere

  Ekstra-vidvinkelobjektiv, så du kan se mere

  Philips In.Sight trådløs HD-hjemmeovervågning M120 kan prale af en betragtningsvinkel på 102 grader, der viser dig mere af rummet på én gang, så du kan se meget mere end andre overvågningsenheder.

 • Telefonen får besked, når der registreres bevægelse/lyde

  Telefonen får besked, når der registreres bevægelse/lyde

  Det er umuligt at forudsige, hvornår der kan ske noget. In.Sight bliver ved med at holde øje med justerbar registrering af bevægelse og lyd. Du vil automatisk blive underrettet, når der registreres lyd eller bevægelse.

 • Nem opsætning af overvågningsenheden via QR-koden

  Nem opsætning af overvågningsenheden via QR-koden

  Opsætningen er enkel med In.Sight+ app'en. App'en vil generere en QR-kode til dine Wi-Fi-indstillinger derhjemme. Med QR-koden parres overvågningsenheden automatisk med dit Wi-Fi-netværk, nemt og med det samme.

 • Video krypteret for at få sikker forbindelse

  Video krypteret for at få sikker forbindelse

  Den trådløse In.Sight-babyalarm bruger en meget sikker kryptering for at beskytte dit privatliv på alle tidspunkter. Den trådløse In.Sight-alarm bruger en unik krypteringsnøgle, hver gang den opretter forbindelse, så du får en meget sikker forbindelse, hver gang du ser på dine kære små.

 • Skub for at tale via iPhone/iPad

  Med In.Sight-hjemmeovervågningen kan du ikke bare holde øje med dit hjem, du kan også tale med din familie. Tryk blot på "tale" på din iPhone/iPad, og få kontakt med det samme. Sikke en skøn måde at sige goddag på!

 • Del overvågningsenheder med andre iPhone/iPad-brugere

  Lad din familie og dine venner se dine overvågningsenheder, og lad dem overvåge dit hjem for dig. In.Sight+ app'en gør det muligt for dig at dele hver overvågningsenhed med andre brugere, så de har adgang til live-video.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i