Holder med USB-dockingstation

  Holder med USB-dockingstation

  Alt-i-én-forenkling

  Denne skærmholder med universal-dockingstation til notebook muliggør nem dockingforbindelse. Fastgør den fuldt justerbare dockingholder til din nuværende skærm. Nu kan du udvide dit visningsområde, samtidig med at udstyret er tilsluttet – takket være denne universal-dockingstation. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Holder med USB-dockingstation

Til 19"-28"/48-71 cm skærm, Højdejusterbar, USB-tilslutning SB4B1928UB/00 Find lignende produkter

Alt-i-én-forenkling

skærmholder og universel dockingstation i én

 • Universel USB-dockingstation til alle notebooks

  Universel USB-dockingstation til alle notebooks

  Denne nyskabende Philips-skærmholder med dockingstation giver mulighed for nem og universel dockingforbindelse med alle notebooks og et arbejdsbord uden kabelrod. Denne holder, der er specielt velegnet til de nyeste, ultratynde notebooks med begrænset antal stik, med indbygget USB-hub, Ethernet, videoudgange, gør det muligt at sende video, lyd og oprette forbindelse til internettet direkte vha. en enkelt USB-kabelforbindelse. Da USB er et universelt stik, kan du bruge denne dockingstation sammen med stort set alle notebooks, uden at skulle udskifte dyre dockingstationer med nye notebooks.

 • Send video og lyd fra din notebook med enkelt kabel

  Send video og lyd fra din notebook med enkelt kabel

  Udvid din visning med et enkelt kabel. Med et enkelt USB-kabel fra din notebook til dockingstationen kan du tilslutte flere skærme via HDMI og Displayport og vise op til 4K UHD-opløsning (3840 x 2160) til dockingstationen og således skabe et arbejdsbord til flere skærme og uden kabelrod med mulighed for øget produktivitet.

 • SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Philips-skærmen kan, takket være sin avancerede SmartErgoBase, sænkes næsten helt ned til bordniveau for en komfortabel betragtningsvinkel. Lav ramme-til-bord-højde er den perfekte løsning, hvis du bruger briller med dobbeltslebne glas, trifokalglas eller glidende overgang til computerarbejde. Desuden giver den brugere med meget forskellige højder mulighed for at bruge skærmen i deres foretrukne vinkel- og højdeindstillinger, hvilket hjælper med at reducere træthed og overbelastning.

 • Holderen er kompatibel med VESA-skærme, der er nemme at konfigurere

  Holderen er kompatibel med VESA-skærme, der er nemme at konfigurere

  Du kan parre USB-dockingstationens holder med en ny kommerciel Philips-skærm eller opgradere eksisterende skærme. Denne skærmholder har Philips Quick Release-system og er kompatibel med VESA-kompatible (100 x 100 mm hulmønster) skærme op til 28 tommer i skærmstørrelse.

 • Enkelt USB 3.0-kabel slutter din notebook til skærmen

  Enkelt USB 3.0-kabel slutter din notebook til skærmen

  Denne innovative store Philips-skærm giver mulighed for nem portreplikation. Skærmen er særligt velegnet til nyeste enheder af typen Ultrabook med begrænsede antal stik og har indbygget 3.0 USB-hub, Ethernet og stereohøjttalere, så du kan sende video, lyd og oprette forbindelse til internettet eller intranet direkte med en enkelt kabel-USB-forbindelse. Med denne avancerede USB 3.0 eller USB 2.0 Plug & Play-tilslutning kan du nu udvide dit skrivebord med brug af både din NBPC- og Philips-skærm uden at skulle bekymre dig om besværlige justeringer af opløsning eller rode rundt med kabler.

 • Få adgang til alt ekstraudstyr, tastatur samt mus fra hubben

  Få adgang til alt ekstraudstyr, tastatur samt mus fra hubben

  Nu kan du tilslutte valgfrit tastatur i fuld størrelse og mus til denne nyskabende Philips-skærms USB-hub for at forbedre din produktivitet. Du skal blot slutte din notebook til skærmen med et enkelt USB-kabel, så er du klar til at udnytte det tilsluttede ekstra eksterne udstyr som ekstern HDD, kamera, USB-drev sammen med Full HD-video, lyd og internetfunktioner. Hvis du foretrækker det, kan du naturligvis stadig benytte din NBPC's tastatur og trackpad som normalt.

Se alle specifikationer
 • Skærm medfølger ikke
 • Philips-dockingholderen understøtter opladningsfunktion til de fleste Asus- og Acer-notebooks og giver strøm til de fleste bærbare Dell-, HP- og Lenovo-notebooks, men ingen opladning.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i