PC-headset

  PC-headset

  PC-headset, der kan tilpasses

  Med denne lækre PC-løsning kan du skræddersy dine hovedtelefoner med ørekapsler, der kan tilpasses. Krystalklar stemmegengivelse og et behageligt hovedbøjledesign gør, at du nemt kan snakke i timevis.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

PC-headset, der kan tilpasses

Den perfekte makker til bærbare og stationære computere

 • Ørekapsler, der kan tilpasses

  Ørekapsler, der kan tilpasses, på dette PC-headset giver dig mulighed for at skille dig ud med ørekapsler, der passer til din personlige stil.

 • Ørepuder forbedrer bærekomforten og basgengivelsen.

  Ørepudernes specielle form og det luksuriøse materiale, de er fremstillet af, sikrer, at de sidder perfekt og derfor er så behagelige som muligt at bære. De forhindrer lydudslip og forbedrer også bassen. Ørepuderne er udformet på en sådan måde, at de slutter perfekt til området omkring øret.

 • 40 mm højttalerdriver giver lyd uden forvrængning.

  40 mm højttalerdriver er fremstillet af et mylar komposit-materiale, så du får et meget følsomt og kraftigt element, der leverer lyd uden hørbar forvrængning.

 • Meget følsom mikrofon sikrer klar stemmegengivelse

  Dette PC-headset er den perfekte løsning til tydelige online-samtaler uden forstyrrelser, da de leveres med en meget følsom mikrofon, der registrerer stemmerne.

 • Personlig tilpasning af pasformen giver ekstra komfort under langvarig brug

  Ligegyldigt hvordan du "føler" dine hovedtelefoner, så giver denne enestående hovedbøjlekonstruktion dig en personligt tilpasset, komfortabel pasform. Med højdejustering er hovedtelefonerne komfortable at bruge i meget længere tid.

 • In-line-knap til just. og afbr. af lyd

  Afbryd din stemme eller juster lydstyrken, uden at det er nødvendigt at gå hen til lydkilden.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i