Multimedia Speakers 2.1

  Multimedia Speakers 2.1

  Fantastisk lyd og design

  Den overlegne 100W MPO-oplevelse fra SPA9300-højttalersystemet er din takket være Mylar-diskanter af høj kvalitet og en separat basenhed med 6-lags-højtalerenheder til at levere et tungt beat. De elegante kabinetter i rustfrit stål er med til at forbedre ydelsen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Fantastisk lyd og design

 • Dynamisk basforstærkning - hør den dybeste mest fyldige bas

  Dynamisk basforstærkning - hør den dybeste mest fyldige bas

  Den innovative teknologi giver en helt utrolig dyb og fyldig bas fra kompakte højttalere. Dynamisk basforstærkning fremhæver basindholdet i musikken ved alle lydstyrkeindstillinger fra lav til høj – med et ryk på en knap!

 • Basforstærknings-teknologi med niveauregulering

  Unikt subwoofer-design giver en dybere, mere fyldig bas. Du har også mulighed for at indstille basniveauet efter eget valg.

 • 6-lags Woofer-enhed – ekstra kræfter til at forstærke bassen

  Forstærkede højtalerenheder som forstærker bassen maksimalt, så den kan levere et tungt beat.

 • Perfekt til MP3, PC, TV, CD m.m.

  Tilslut dine højttalere til alle dine apparater. Det er den helt rigtige måde at lytte til din MP3-afspiller, PC, TV, CD, DVD og alt dit multimedie-indhold på.

 • Unikt direkte MP3-input via din RC

  Takket være det unikke direkte MP3-input på fjernbetjeningen kan du nemt lytte til din MP3-afspiller. Du skal blot tilslutte din MP3-afspillers lydudgang til 3,5 mm jackstikket på fjernbetjeningen, så kan du nyde din musik.

 • Diskanter fremstillet af mylar til HD-lyd

  Det unikke mylar-materiale, som diskanterne er fremstillet af, sikrer en utrolig høj lydkvalitet. Musik får tilført nyt liv, og film lyder, som det er meningen de skal lyde, da hele frekvensområdet gengives perfekt.

 • Design og stander i rustfrit stål – høj ydeevne med smart design

  Det smarte kabinet og den smarte stander er fremstillet af rustfrit stål for at forbedre produktets holdbarhed og design. En smart måde at øge den overlegne lydkvalitet i dine højttalere på.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i