Webcam

  Webcam

  Kom i gang med chatte med Skype

  Det perfekte videokamera til Skype! Det er nemt at bruge, tager flotte billeder og har et hovedsæt, så du kan føre samtaler uden generende ekko. Med blot et par museklik kan du også sende e-mail og håndtere og arkivere snapshots og videoklip. Video-chat har aldrig været nemmere. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Kom i gang med chatte med Skype

 • Multimediehovedsæt og mikrofon for optimal lydkvalitet

  Der følger et Philips multimediehovedsæt med dit web-kamera. Hovedsætmikrofonen sikrer optimal lydkvalitet og behagelig brug.

 • Video med 30 billeder/sekund i Skype-opløsninger

  Med 30 billeder/sekund kan du nyde naturligt udseende videosamtaler i fuld bevægelse uden hoppende billeder. Det er den samme opdateringshastighed Skype anvender, og det giver dig en meget mere behagelig oplevelse i forbindelse med video-chat.

 • VGA-opløsning (640 x 480 pixel) giver skarpe billeder

  VGA (640 x 480) betyder, at ca. 300.000 pixel bruges til at skabe det totale billede. Denne VGA-opløsning sikrer skarpe billeder til brug i dokumenter, på websider og i e-mails.

 • Automatisk billedoptimering giver super billedkvalitet

  Med den automatiske billedoptimering får du mere ud af dit webcam ved automatisk at justere kameraet og billedindstillingerne, så de passer til lyset.

 • Drejeligt objektiv letter indstillingen og giver naturlige billeder

  Drejeligt objektiv giver perfekt indstilling og naturlige billeder. Du kan få den rette kameravinkel hurtigt og nemt uden at være nødt til at placere ting nedenunder for at ændre hældningen.

 • Stabil montering på en hver monitor, bærbar eller skrivebord

  Den multifunktionelle holder gør det nemt for dig at montere videokameraet på enhver skærm, laptop, notebook eller plan overflade.

 • Installations-manager til hurtig opsætning

  Installer dit webcam på få sekunder med den praktiske Installations-manager. Du skal bare følge den nemme trinvise vejledning, og du vil hurtigt få sat kameraet op, så det passer perfekt til din computer.

 • Fuldt ud kompatibelt med Skype og andre tjenester til onlinemeddelelser

  Videokameraet og dets software er blevet designet med henblik på brug sammen med Skype og andre tjenester til onlinemeddelelser. Tilføj video til Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser. Det fungerer også sammen med Windows Messenger og NetMeeting til videokonferencer for flere deltagere og er designet til at være fremtidssikret.

 • Fungerer sammen med alle gængse billedbehandlingsprogrammer

  Kameraet fungerer sammen med alle gængse billedbehandlingsprogrammer - de gratis såvel som de professionelle. Tag et snapshot eller et still-billede fra din video, og åbn det med ethvert billedbehandlingsprogram.

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webcam automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

 • Tag, arkiver og håndter billeder og V-mail med VLounge

  Software til optagelse, håndtering og arkivering af snapshots og videoklip på en særdeles praktisk måde. Med blot et par museklik kan du oprette og sende video-mail. Denne software-pakke giver dig alt det, du skal bruge for at få fuldt udbytte af dit Philips webcam.

 • VLounge QuickLaunch-knap til øjeblikkelig handling

  VLounge-programmet startes simpelthen ved at trykke på QuickLaunch-knappen

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i