Pronto

Home Theater-kontrolpanel

  Pronto

  Home Theater-kontrolpanel

  Udviklet af installatører, produceret af Philips

  Pronto TSU9300 er ultraslank med en virkelig flot 7,1 cm (2,8") QVGA touchscreen-farveskærm og er en hybrid, der er fyldt med funktionalitet! Den passer ind i stort set ethvert moderne hjem med sit designerlook og sin geometri med overflade i aluminium og sort højglans.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Udviklet af installatører, produceret af Philips

 • Styr flere enheder med ét tryk

  Styr flere enheder med ét tryk

  Vha. af en makro kan du bruge one-touch-funktionen til at udføre flere kommandoer med et enkelt tryk på en knap. En makro kombinerer en streng af forprogrammerede kommandoer under en enkelt knap. Der skal derfor kun bruges en enkelt knap til at udføre en serie funktioner.

 • Ergonomisk design til betjening med én hånd

  Fjernbetjeningen er udviklet specielt til brug med én hånd. F.eks. er fjernbetjeningen rettet ind vertikalt, og designet er ultraslankt, hvilket gør den nem at betjene med én hånd.

 • En brugergrænseflade, der svarer til din personlige smag og præference

  Der kan oprettes en brugergrænseflade, hvor brugerens personlige smag og præferencer er en integreret del. Kun de enheder og knapper, der bruges mest, vil være synlige på din touch-screen. Brugeren kan desuden selv vælge det grafiske design (baggrunde, ikoner, knapper og de anvendte farver).

 • Innovativt design med flushmonteret display

  Det flushmonterede display betyder, at skærmen ikke længere er sænket, men i stedet flugter med kabinettet.

 • Styring af musikserver med intuitiv drejeknapsmarkør

  En bruger kan med det samme styre en musikserver som f.eks. Escient Fireball. Musikserverens brugergrænseflade er indbygget i fjernbetjeningen. Det gør det nemmere at lytte til musik uden at være i nærheden af et TV, hvilket normalt er nødvendigt for at vise musikserverens brugergrænseflade. Dette - sammen med det ergonomiske tommelfingerhjul på fjernbetjeningen - gør det nemmere at vælge sange og playlists, og TV-skærmen kan benyttes til andre formål.

 • Forudkonfigureret lysstyring (Lutron RadioRa)

  Den forudkonfigurerede lysstyring omfatter en komplet brugergrænseflade på skærmen til styring af lyssætning, stemning og individuelle lysdæmpere. På skærmen gives der feedback om belysningen over hele huset, og på den måde ved brugeren, om lyset er tændt eller slukket.

 • Få adgang til digitale filer fra enhver Windows MCE PC

  Via software fra 3. part kan Pronto-kontrolpanelet integreres med Windows MCE PC-funktionalitet. Dette betyder, at du kan få adgang til digitale filer fra din MCE PC via kontrolpanelet.

 • Styr skjult udstyr og skjulte enheder i andre rum

  Der findes en række forlængere, både trådløse og med kabel, der gør fjernbetjeningens rækkevidde større. Dette gør brugeren i stand til at styre udstyr, der er skjult i skabe eller andre rum, ved hjælp af én og samme kontrolenhed.

 • 2,8" touchscreen i farve med høj opløsning og enestående kontrast

  7,1 cm (2,8") LCD-touchscreen med farveskærm i høj opløsning giver brugeren et kontrastfyldt billede med klare farver.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i