Gratis fragt fra 300 DKK

30 dages fortrydelsesret

Supportwebsted

Philips-support

Hvad skal jeg gøre, før jeg bortskaffer mit tilsluttede babykamera?

Før du videregiver eller kasserer det tilsluttede Philips Avent-babykamera, skal du udføre en fabriksnulstilling og slette de gemte data på babykameraet.

Når du har afbrudt forbindelsen til appen, skal du gendanne babykameraet til fabriksindstillingerne. Hold tænd/sluk-knappen nede i 10 sekunder, når babykameraet er tændt. Babykameraet genstarter. Indikatorlyset blinker grønt og orange. Fabriksnulstillingen er fuldført, når indikatorlyset lyser konstant grønt.

Nulstil fabriksindstilling

Oplysningerne på denne side gælder for følgende modeller: SCD643/26 .

Kontakt Philips

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Leder du efter noget andet?

Se alle Philips Support-muligheder