Philips-espressomaskiner med opskrifter på iskaffe, er i stand til at anvende forskellige bryggeteknikker. Få mere at vide i artiklen nedenfor.
Hvad er forskellen ved at brygge en iskaffe med min Philips-espressomaskine?
Iskaffe-bryggesystem
Vores unikke bryggesystem tilpasser sig til den valgte type drik. Især opskriften på iskaffe brygger ved lavere temperaturer og producerer forfriskende kaffe, der ikke er tonet ned af vand.
På grund af det er ekstraktionstiden længere (lang bryggetid) end for en normal espresso, for at sikre, at kaffen får den korrekte styrke og smag.
Mens bryggetiden øges, vil du også høre en anderledes pumpelyd pga. den lave flowhastighed.
Er den iskaffe, der kommer ud af hældetuden, kold?
Nej, for at lave en iskaffe med det samme med et enkelt tryk på en knap brygger vi ved en lavere temperatur og en espresso, der er langsommere end normalt, for at trække den rigtige smag ud af bønnerne. Det betyder, at kaffen er varm, når den kommer ud af hældetuden.
Med den traditionelle koldbrygningsmetode bliver kaffegrumset stående i vandet ved stuetemperatur i en længere periode. Denne proces kan tage op til 12 timer eller endnu mere.
Besvarede ovenstående dit spørgsmål? Hvis ikke, bedes du kontakte os for at få yderligere hjælp.