1
Kaffe

Kaffe (18)

0 Filtre

Filtre

0 Filtre
Produkttype
Pris
Kaffemaskiner
Funktioner
Glaskande

Philips Aroma-kanden er lavet af glas og designet til på optimal vis at bevare filterkaffesmagen.

Termokande

Filterkaffemaskinens termokande holder kaffen varm længere og bevarer aromaen i stedet for at bruge en varmeplade under kanden, som ved kaffemaskiner med glaskaffekander.

AromaSwirl

En smart dyse i filterkaffemaskinen hvirvler kaffen rundt, mens den drypper ned i kanden, hvorved aromaen spredes ensartet i kaffen. Aldrig mere tynd kaffe i den sidste kop. Denne funktion sikrer, at første og sidste kop kaffe i filterkaffemaskinen får samme styrke – og en fantastisk smag til sidste dråbe.

Boil & brew

Philips' innovative kog-og-bryg-funktion opvarmer vandet til 93 ºC eller højere, før det strømmer gennem den formalede kaffe – og derved sikrer fyldig smag og uovertruffen aroma i hver eneste kop filterkaffe. En funktion, der er unik for Philips-drypkaffemaskiner.

Styrkevælger

Med funktionen til valg af styrke kan du vælge mellem stærk kort og mild lang kaffe.

Indikator for afkalkning

Maskinen minder dig om, hvornår du skal afkalke apparatet med den særlige SENSEO®- eller Saeco-afkalker, der sikrer maskinens maksimale levetid.

Dele, som tåler opvaskemaskine

Delene tåler opvaskemaskine og gør rengøringen nem og praktisk.

Auto-sluk

Maskinen slukker automatisk for at spare energi.

Materialer og finish
Plastic og rustfrit stål

Elegante, rustfri stålelementer er smagfuldt kombineret med holdbare, syntetiske materialer, der giver et harmonisk, rengøringsvenligt maskindesign.

Plastik

Maskinens syntetiske materialer gør den holdbar og rengøringsvenlig - lavet til personer, der kan lide de jordnære ting i livet.

Kaffemaskiner

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Vis alle produkter
* Vejledende udsalgspris