1
Kaffe

Se vores kaffemaskiner og espressomaskiner

Saeco: Nr. 1 i kaffelandet Italien

 

Saecos automatiske espressomaskiner er fremstillet i kaffelandet Italien. Saecos espressomaskiner giver dig den bedste espresso i et autentisk håndværk, hvor hver komponent i maskinen er nænsomt monteret med håndkraft. Saeco er vores premiumsortiment for entusiastiske kaffeelskere!

Automatiske espressomaskiner fra Philips

 

Philips espressomaskiner giver dig espresso af baristakvalitet – i dit eget køkken! Philips espressomaskiner er alle utroligt enkle at anvende, og alle maskiner har keramiske kværne, der giver kaffe af højeste kvalitet!

SENSEO®

 

Vælg blandt et overdådigt udvalg af SENSEO®-kaffepuder, læg dem i kaffemaskinen, tryk på start – og sekunder senere kan du nyde en lang filterkaffe med et lækkert cremelag.

Kaffemaskiner fra Philips

 

Det er noget helt specielt ved en kop friskbrygget kaffe. Intet bøvl, bare dampende varm, sort kaffe. Philips kaffemaskiner bevarer al kaffens aroma og giver dig mulighed for at nyde god kaffe fra din maskine i mange mange år.

Hvordan kan vi hjælpe

Mød vores varemærker

Klik på varemærkelogoerne for at få flere oplevelser
Tilbehør og vedligeholdelse

Abonner på afkalkningsmiddel

 

Når du tegner et abonnement på afkalkningsmiddel, får du altid rabat.

 

Læs mere

Find brugervejledninger og ofte stillede spørgsmål om dine produkter.

Perfekt maskinbrygget kaffe eller perfekt espresso

 

Philips CoffeeSwitch justerer trykket i kaffemaskinen, så du både kan nyde en perfekt brygget espresso og en kop vellavet klassisk kaffe.

 

Læs mere

aquaclean filter

AquaClean-vandfilter

 

 

Slip for at skulle tænke på afkalkning takket være det patenterede AquaClean-vandfilter - så behøver du ikke tænke på afkalkning i mindst 2 år. Det er en af fordelene ved vores eksklusive Incanto-serie.

 

Læs mere