Saeco-logoet

Saeco-espressomaskiner

Saeco: Nr. 1 i kaffelandet Italien

 

Saecos automatiske espressomaskiner er fremstillet i kaffelandet Italien. Saecos espressomaskiner giver dig den bedste espresso i et autentisk håndværk, hvor hver komponent i maskinen er nænsomt monteret med håndkraft. Saeco er vores premium mærke for entusiastiske kaffeelskere.

 

Se vores automatiske Saeco-espressomaskiner

Unikt for Saeco

verdens første fuldautomatiske

Opfinderen af verdens første espressomaskine

 

Saeco opfandt den første superautomatiske espressomaskine i 1985, så du kan nyde ægte italiensk kaffe i dit eget køkken. Den første af mange teknologiske milepæle fra Saeco med 30 års innovation.

110 patenter

110 patenter

 

Saeco har altid stået for kvalitetshåndværk og design af elegante maskiner, der afspejler de faktiske processer og teknikker, der anvendes af professionelle baristaer. Der ligger en videnskab til grund for at kunne lave den perfekte espresso, og den videnskab ligger instinktivt på rygraden af alle italienske barister. Takket være Saecos 30 års innovation, som er kulmineret med 110 registrerede patenter, kan du gentage den samme proces derhjemme, enkelt og uden besvær – blot ved et tryk på en knap.

Smart kaffe

Smart kaffe

 

En anden verdensnyhed. Saeco opfinder den første forbrugertilsluttede kaffemaskine. Du – og dine gæster – kan nu lave og brygge mere end 18 forskellige drikke via en app på din tablet eller smartphone. Hver enkelt kop kan tilpasses til din foretrukne styrke, temperatur og smag. Desuden giver den dig besked, når der skal foretages vedligeholdelse, og der findes trinvis videosupport i app'en.

 

Se GranBaristo Avanti

Saecos historie

Se vores andre mærker

Klik på varemærkelogoerne for at få flere oplevelser

Se vores andre kategorier

SENSEO®-kaffepudemaskiner

Superautomatiske Philips-espressomaskiner

Philips-filterkaffemaskiner