1
Bærbar lyd

Bærbare lydenheder

Småt er godt
 

Se alle vores bærbare lydenheder

Småt er godt

Lille størrelse, stor lyd. Lad dig overraske af de kraftfulde og enkle Bluetooth-højttalere fra Philips. Musik skaber stemning. Uanset om du er på arbejde, er hjemme hos dig selv eller er ude på sjov, så findes der et lydtapet til enhver lejlighed. Alt, hvad du har brug for, er den helt rigtige bærbare højttaler. Lydeksperter har udviklet elegante og lette design med fantastisk lyd, så du kan kombinere din yndlingsmusik med den perfekte bærbare højttaler.

Bærbare Bluetooth-højttalere

De bærbare Bluetooth-højttalere fra Philips er designet til at tage med på farten, så du kan høre musik overalt. Fra elegant og minimalistisk til energisk og kraftfuldt – vi har design og løsninger, som passer til næsten enhver stil og præference. De bærbare højttalere parres med din smartphone eller andre enheder for at give dig kraftfuld trådløs lyd, når det passer dig.

Produkthøjdepunkter

Slip lyden fri med bærbare lydenheder

Tag musikken med dig overalt med Philips’ bærbare lydenheder. Forskellige enheder passer til forskellige behov, og nu kan du lytte til musik på dine egne betingelser. Vil du have en MP3- eller MP4-afspiller til din daglige pendlertur, en retroinspireret radio til hjemmet, en bærbar højttaler til at have med på farten eller en bærbar dockingstation, der oplader, mens den spiller? Hos os finder du det, du søger.

Sortimentsoversigt

Trådløse bærbare højttalere

Innovative tilslutningsfunktioner til problemfri lyd.

Bærbare kabelhøjttalere
Tag dem med overalt. Tilslut til din MP3-afspiller, smartphone eller laptop, og lad musikken spille.

Bærbare dockingstationer
Tilslut din iPhone eller iPod for at afspille musik fra forskellige enheder

Bærbare kassette- og cd-afspillere
Fantastisk lyd fra alle dine kassettebånd og cd'er

Bærbar radio
Hør dine yndlingsradioprogrammer

MP3- og MP4-afspillere
Digitale musikfiler i lommen