1
Stemmeoptager

Stemmeoptagelsesløsninger

En smartere måde at arbejde på


Få mere at vide 

pocket-memo

Mobil diktafon

 

Stemmeoptageren Philips Pocket Memo bringer diktering op på et helt nyt niveau ved at forene et overlegent og ergonomisk design med de mest effektive funktioner, som f eks. en 3D-mikrofon og en bevægelsessensor. Den ultramobile stemmeoptager overstiger alle forventninger og har en enestående lydkvalitet. Pocket Memo, der ofte fejlagtigt omtales som en "diktafon", er det perfekte valg for professionelle, der ønsker at være effektive på farten.

 

Udforsk Philips Pocket Memo-udvalget

dictation-app

Dikteringsapp

 

Dikteringsapp'en til smartphones giver mulighed for endnu mere produktivitet på farten. Den professionelle dikteringsløsning er designet til at passe perfekt sammen med Philips SpeechLive og i Philips SpeechExec-softwareprogrampakken. Den praktiske dikteringsapp giver brugerne frihed til at optage, redigere og sende dikteringsfiler fra hvor som helst og når som helst, hvilket giver dem større fleksibilitet og afkorter leveringstiden af dokumenter.

 

Udforsk dikteringsapp'en

desktop

Stationær diktafon

 

Philips SpeechMike er ubestrideligt nummer 1 inden for stationære dikteringsmikrofoner. Den nyligt introducerede SpeechMike Premium har en flydende mikrofon og verdens første bevægelsessensor. De innovative funktioner giver lydkvalitet på studieniveau, hvilket gør den perfekt til talegenkendelse.

 

Udforsk Philips SpeechMike-udvalget

audio-recorder

Lydoptager

 

Philips Voice Tracer er nem at anvende og tilbyder lydoptagelse i topklasse i enhver situation. Lydoptageren er perfekt til hurtige talenoter på farten, men er også velegnet til optagelse af samtaler, foredrag, interviews, musik eller møder. Uanset hvad du har brug for at optage, er det en digital stemmeoptager, der er skræddersyet til at imødekomme netop de behov. 

 

Udforsk Philips Digital Voice Tracer-udvalget

transcription-sets

Afskrivning

 

Afskrivningssættene fra Philips er designede specielt til at gøre afskrivning nem og intuitiv. Dette gør det muligt for brugerne at gå fra tale til tekst endnu hurtigere end tidligere. Filer, der er optaget med en optageenhed, f.eks. din stemmeoptager eller dikteringsapp, kan omsættes til tekst på ingen tid.

 

Udforsk vores transskriberingssæt

speechlive

Løsninger til effektiv arbejdsgang

 

Med løsninger fra Philips til administration af arbejdsgange for diktering, som f.eks. Philips SpeechExec og cloud-softwareløsningen Philips SpeechLive, kan brugere udføre deres arbejde mere effektivt. Administrer din arbejdsgang centralt, og opret forbindelse til forfattere og afskrivere helt enkelt. Uanset om du bruger din stemmeoptager eller dikteringsapp, hjælper Philips' løsninger dig til en effektiv arbejdsgang ved at spare tid og penge.

 

Udforsk løsningerne til en effektiv arbejdsgang

start-trial-image

   

Få en gratis prøveperiode

 

Start din 30-dages risikofri prøveperiode i dag, og se med egne øjne, hvorfor så mange fagfolk har valgt den førende løsning inden for professionel diktering.

 

Start prøveperiode

Det siger vores kunder

 

     

 

 

Jeg kan ærligt talt ikke udtrykke nok taknemmelighed. Ekspertisen og evnen til øjeblikkeligt og præcist at identificere og udfylde mit behov har været intet mindre end helt i top."

 

Karen Vasquez
Executive & Personal Assistant

Congress Point Financial, Florida

 

Se vores casestudier