Trådløs telefon

  Trådløs telefon

  Smart elegance

  Denne usædvanligt elegante trådløse telefon har et moderne design og en lækker finish samt et stort display, metalbelagte taster og en krystalklar lyd. Dens uovertrufne stil og funktionalitet gør den til din ideelle ledsager til at skabe forbindelse til omverdenen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Trådløs telefon

4, 6 cm display/hvid baggrundsbelysning, Håndsættelefonhøjttaler, 2 håndsæt D4502W/21 Find lignende produkter

Smart elegance

 • Vis nummer – så ved du altid, hvem der ringer*

  Vis nummer – så ved du altid, hvem der ringer*

  Nogle gange er det godt at vide, hvem der ringer, før du tager telefonen. Med Vis nummer kan du se, hvem der er i den anden ende.

 • Lav stråling og lavt strømforbrug

  Lav stråling og lavt strømforbrug

  Philips-telefoner er energibesparende og designet til at respektere miljøet.

 • Fritstående håndsæt med en højttaler til nemme håndfri opkald

  Fritstående håndsæt med en højttaler til nemme håndfri opkald

  Håndfri brug med den indbyggede højttaler, der forstærker den talendes stemme, så du kan tale og lytte uden at holde telefonen til øret. Det er specielt nyttigt, hvis du vil lade andre høre samtalen eller bare vil have hænderne fri til andre ting, mens du taler.

 • HQ-lyd: Akustik i høj kvalitet for suveræn lyd

  HQ-lyd: Akustik i høj kvalitet for suveræn lyd

  Philips trådløse telefoner med HQ-lyd: Vi bygger på års erfaring og banebrydende nyskabelser inden for udvikling af hi-fi-lydprodukter og hovedtelefoner af bedste kvalitet for at levere fantastisk stemmeklarhed på vores DECT-telefoner. Når det gælder forbedring af lydkvalitet, har vores akustikingeniører og arkitekter tænkt på alt – komponenter af høj kvalitet, digital signalbehandling, præcist akustisk design, avancerede test og finjustering. Resultatet er lyd, der er skarp, klar og autentisk. Det lyder så godt og naturligt, at det er næsten som at være der selv.

 • Privatlivsindstillinger: Opkaldsblokering, lydløs tilstand, opkaldsspærring

  Privatlivsindstillinger: Opkaldsblokering, lydløs tilstand, opkaldsspærring

  Blokeringsliste begrænser modtagelse af opkald fra specifikke numre eller numre, der begynder med bestemte cifre, så du ikke modtager uønskede opkald. Du kan blokere 4 nummersæt. Hvert nummersæt kan bestå af mellem 1 til 24 cifre. Anvendes, når du får et indgående opkald, der begynder med et af disse numre eller er et af 4 nøjagtige opkaldsnumre, og telefon ringer ikke. Med lydløs tilstand kan du deaktivere ringetoner på bestemte tidspunkter og nyde, at der er fred og ro. Takket være opkaldsspærring kan du undgå dyre overraskelser på telefonregningen ved at blokere opkald til specifikke numre, der begynder med bestemte cifre. Anonyme opkald begrænser indgående opkald med skjulte numre. Telefonen ringer ikke.

 • MySound-profiler, der kan tilpasses dine lyd-ønsker

  MySound-profiler, der kan tilpasses dine lyd-ønsker

  Lydopfattelse er subjektiv, og alle har deres foretrukne indstillinger. MySound bringer personlig tilpasning ind i hver samtale ved at lade dig vælge den lydprofil, der passer bedst til dine præferencer for lyd: Klar – for at gøre stemmer skarpere og klarere; Blød – for venlige, bløde toner; Varm – for at gøre stemmer behagelige og varme.

 • Poster med to felter til at angive 2 numre til én kontaktperson

  Poster med to felter til at angive 2 numre til én kontaktperson

  Nu til dags har de fleste mennesker flere numre til kontaktpersoner. Vores kontaktliste gør det lettere for dig at håndtere dine telefonkontakter. Du kan gemme to telefonnumre blandt tre forskellige feltnavne for hjem, arbejde eller mobil.

 • Tastatur med baggrundsbelysning for hurtig anvendelse selv i et mørkt rum

  Tastatur med baggrundsbelysning for hurtig anvendelse selv i et mørkt rum

  Den bløde, hvide baggrundsbelysning gør tasterne nemme at se i svagt lys og om natten.

 • Op til 16 timers taletid på en enkelt opladning

  Op til 16 timers taletid på en enkelt opladning
 • 4,6 cm (1,8") grafisk display med høj kontrast

  4,6 cm (1,8") grafisk display med høj kontrast
Se alle specifikationer
 • *Denne funktion kræver ekstra abonnement på tjenesten Vis nummer. Kontakt den lokale netværksoperatør for at få yderligere oplysninger.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i