1
Fastnettelefoner

Fastnettelefoner

Tidløst design og smarte funktioner

Udforsk vores komplette udvalg af fastnettelefoner

Førsteklasses design. Klar forbindelse.

Philips' serie med digitale trådløse og trådbundne designtelefoner har et dristigt udtryk, med er samtidig tidløst klassiske. Vores elegante kvartet – Luceo, Mira, Linea og Scala – er en kombination af moderne enkelthed og finesse. Inspiration fra tidens trends inden for indretning og storbyliv samt avanceret tilbehør gør vores designserie til en hyldest til livets ønsker og forventninger. Hver enkelt model er udformet med fokus på symmetri og ergonomisk geometri taket være førsteklasses materialer, kompetent produktion og en veludviklet sans for detaljer. Philips' designserie repræsenterer et helt nyt syn på telefonens udformning og anvendelse – både hvad angår udseende og brugervenlighed – og vil være en fryd for øjet i ethvert hjem.

Luceo (M660/M665)

Den trådløse telefon Philips Luceo varsler en ny æra for hjemmetelefoner. Med sin uimodståeligt elegante og moderne udførelse ser Luceos 360-graders design fantastisk ud fra alle vinkler. Det avancerede og karakteristiske, raffinerede design gør Luceo til en velkommen kunstgenstand i ethvert moderne hjem. Det problemløst integrerede sekundære display på basen angiver Vis nummer og klokkeslæt. Telefonen indeholder også et overflødighedshorn af avancerede funktioner, f.eks. telefonbogsposter på flere felter og et bredt udvalg af privatlivsindstillinger. Philips Linea er et enestående kunstværk, hvis tynde form udstråler enkelhed, og som er en velkommen tilføjelse til ethvert moderne hjem. Det dristige arkitektoniske omrids afspejler telefonens navn og løfte – forbindelse helt uden problemer. Telefonen er fremstillet med øje for detaljerne i designet og den intuitive brugervenlighed – lige fra de kalibrerede knapper, der sikrer præcise tastetryk, og et omvendt LCD-display med høj kontrast, der gør det nemt at aflæse displayet, til klassens bedste akustik, der giver mulighed for kompromisløs kommunikation.

reddot award 2015

Mira (M550)

Philips Mira er en prisbelønnet telefon, der har vundet mange hjerter. Med sit skulpterede omrids og klassiske ergonomiske design har Mira med rette gjort sig fortjent til sine prestigefyldte Red Dot- og Good Industrial Design-priser. Mira har en ny tilgang til design af trådløse telefoner, som er kendetegnet ved sine enkle og intuitive knapper og et håndsæt, der er udformet til at give uovertruffen komfort under lange opkald. Det smarte ledningssystem skjuler ledningerne, mens Philips HQ Sound-teknik sikrer, at stemmegengivelsen altid er tydelig og naturlig.

Linea (M330)

Philips Linea er et af de nyeste medlemmer i vores designserie. Den er et rent kunstværk, hvis slanke linjer udstråler en slående enkelthed – en kærkommen tilføjelse til ethvert moderne hjem. Dens dristigt udformede omrids afspejler telefonens navn og løfte om en klar og problemfri forbindelse. Telefonen er fremstillet med fuld opmærksomhed på detaljerne i designet og den intuitive brugervenlighed – fra de kalibrerede knapper til præcise opkald og omvendt LCD-display med høj kontrast, som gør det nemt at aflæse, til den bedste akustik i klassen, der sørger for kompromisløs kommunikation.

Scala (M110)

Philips Scala er en telefon med ledning, der fuldender vores designsortiment og udtrykker de klassiske egenskaber ved telefoner med ledning – pålidelighed og sikkerhed – i vores smukkeste designsprog, som oser af dristig enkelthed og klassisk elegance. Det minimalistiske design giver en fremragende komfort og ergonomi, uanset om telefonen anvendes til korte eller lange samtaler. Samtidig sikrer telefonens omvendte display med høj kontrast og smarte hængsler, at skærmbilledet kan ses tydeligt fra alle vinkler. Uanset om Scala placeres på et bord eller monteres på væggen, er den en tidløs enhed, der passer perfekt ind i det moderne hjem.

Produkthøjdepunkter

Media showcase

Bringer folk tættere sammen

Classic-serien fra Philips kombinerer optimal komfort med brugervenlighed. Telefonerne i serien er smukke og praktiske, så de passer ind i ethvert hjem og gør det enkelt at holde kontakten til venner og familie. Tydelige displays og navigationspaneler gør telefonerne både pålidelige og robuste og nemme at foretage og modtage opkald med. Tilføj krystalklar lyd, der bringer dig tættere på dem, du holder af, og du har en telefon, der er egnet til alle.

Design

Det enkle og moderne design ser godt ud fra alle vinkler og er udformet til at være holdbart og solidt. Takket være telefonens smarte funktion til kabelhåndtering undgår du unødvendigt kludder og besvær.

Ergonomisk

Håndsættene er fremstillet med struktur på bagsiden, som giver et bedre greb og en højere komfort. De strategisk placerede knapper giver et tydeligt navigationsområde, hvilket gør det nemt at ringe op. Telefonerne kan nemt sættes ned i den lave og stabile base, der kan placeres næsten hvor som helst.

Smarte funktioner

Telefonerne i vores Classic-serie byder på masser af smarte funktioner, herunder:

 

• Babyalarm: Placer DECT-håndsættet i børneværelset, og modtag en alarm på basen, en anden fastnettelefon eller en mobiltelefon, når din baby begynder at græde

 

• Lydløs tilstand: Den lydløse tilstand gør det nemt at deaktivere ringetoner på planlagte tidspunkter, hvor du gerne vil have fred og ro. Filtreringsfunktionen giver dig mulighed for at vælge numre fra telefonbogen, som kan ringe til dig, når den lydløse tilstand er aktiveret, så det kun er udvalgte personer, der kan få fat i dig.

 

• Høreapparatskompatibel: Denne funktion gør det muligt at anvende telefonen sammen med et høreapparat og samtidig mindske omgivende støj og den brummen, summen og hvinen, der ellers kan forekomme.

 

• ECO: Energieffektiv og miljøvenlig med lav stråling (ECO- og ECO+-tilstande), lavt strømforbrug, ingen strømafgivelse ved aktivering af ECO+.