Viva Collection

Bagemaskine

  Viva Collection

  Bagemaskine

  Vågn op til frisk brød hver dag

  Du vil elske den uimodståelige duft af friskt varmt brød hver morgen! Det er meget enkelt at bage brød… Tilsæt dine ingredienser om aftenen, indstil timeren til næste morgen, og lad Philips bagemaskinen HD9020/40 gøre resten. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Viva Collection Bagemaskine

12 menuer, 1000 g, Hvid/lilla HD9020/40 Find lignende produkter

Vågn op til frisk brød hver dag

Bag, lige hvad du vil - det er nemt og lækkert!

 • Intuitiv betjening med brugervenlige knapper til alle brugere

  Intuitiv betjening med brugervenlige knapper til alle brugere

  Philips-bagemaskinens betjeningsknapper er intuitivt placeret og gør det nemt at indstille programmerne. Vælg først brødtype, derefter vægt afhængigt af opskriften og bruningsniveauet (eller vælg ganske enkelt det forudindstillede bruningsniveau), og sæt derefter programmet i gang. Store, brugervenlige ikoner illustrerer klart, hvad hver knap gør, og en klar LCD-skærm bekræfter de funktioner, du vælger.

 • 12 forudindstillede programmer til bagning af brød, dej og endda syltetøj

  12 forudindstillede programmer til bagning af brød, dej og endda syltetøj

  Bagemaskinen fra Philips har 12 forudindstillede programmer, der bager ethvert brød til perfektion: fra fyldige og sunde fuldkornsbrød til glutenfri, franske og søde delikatesser. Den laver også skøn dej til pasta, pizza, bagels, småkager og wienerbrød – og også syltetøj. Når du bager, er det altid lækkert og nemt takket være forudindstillingerne, som tager sig af temperaturen og bagetiden, så du opnår de bedst mulige resultater. Og hvis du har travlt, har du en række lynprogrammer til rådighed, som kan bruges til at bage på den halve tid eller helt ned til en time.

 • Timer med op til 13 timers indstilling, så du kan vågne op til friskbagt brød

  Timer med op til 13 timers indstilling, så du kan vågne op til friskbagt brød

  Oplev den uimodståelige duft af friskt varmt brød hver morgen – sand forkælelse og den perfekte start på dagen! Indstil blot timeren aftenen før, hvorefter bagemaskinen tilbereder og bager dit brød, mens du sover, så du kan vågne op til duften af nybagt brød eller bage, når det passer dig.

 • "Tilføj"-indikator til specielle brød med ekstra ingredienser

  "Tilføj"-indikator til specielle brød med ekstra ingredienser

  Bag specialbrød med lækkert ekstrafyld såsom nødder eller tørret frugt – det er nemt og sjovt. Når "tilsæt"-indikatoren vises, skal du blot tilsætte de ekstra ingredienser til dejen, så gør bagemaskinen resten. Tilsæt hvad som helst, du kan lide – nødder, kerner, oliven, tørret frugt, ost, løg, bacon, nougat, chokolade og meget andet, så du kan gøre dit specialbrød til noget helt særligt og lækkert!

 • Bag 3 størrelser brød op til 1 kg

  Bag 3 størrelser brød op til 1 kg

  Bag brød i de rette mængder. Brug bagemaskinens klare afmærkninger til at bage små, mellemstore og store brød på 500 g, 750 g og 1 kg.

 • 3 bruningsindstillinger til din foretrukne skorpe

  3 bruningsindstillinger til din foretrukne skorpe

  Du kan nyde dit brød præcist, som du vil have det, takket være tre bruningsniveauer. Vælg mellem en lys, halvmørk eller mørk skorpe, afhængigt af dine præferencer og yndlingsopskrifter

 • Aftageligt låg til nem rengøring

  Aftageligt låg til nem rengøring

  Indersiden af bagemaskinen er teflonbelagt, og selve enheden er udstyret med et aftageligt låg. Disse dele gør det meget enkelt at rengøre maskinen: Tag blot låget af, og rengør det på sekunder.

 • Leveres med praktisk opskriftshæfte

  Leveres med praktisk opskriftshæfte

  Sætter du pris på at prøve noget nyt engang imellem? Den praktiske opskriftsbog fortæller dig, hvordan du bager specialbrød, og den indeholder masser af smagfulde tips og tricks i forhold til tilsætning af dine yndlingsingredienser, så du kan få noget særligt ud af enhver opskrift. Desuden er den brugervenlig, også selvom du aldrig har brugt en bagemaskine før.

 • Se brødet vokse og blive gyldent gennem vinduet

  Se brødet vokse og blive gyldent gennem vinduet

  I vinduet kan du holde øje med bagemaskinens arbejde, mens den ælter, blander og bager – ideelt, når du vil kontrollere processen, og om alt er, som det skal være.

 • Leveres med målebæger og -ske

  Tilsæt faste og flydende ingredienser i netop de rette mængder ved at bruge den matchende målekop og -ske – lige det, du skal bruge for at komme i gang.

 • Integrerede, skridsikre håndgreb giver nem og sikker håndtering

  Hvis du har behov for at flytte bagemaskinen eller opbevare den i et skab, kommer du til at sætte pris på de indbyggede skridsikre håndtag, der gør maskinen nem at løfte og flytte rundt.

 • Soklen forbliver kølig og sikker at røre ved

  Soklen forbliver kølig og sikker at røre ved

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i