Multimedia Speakers 2.0

  Multimedia Speakers 2.0

  Fantastisk lyd og design

  Fra alle sider udstråler MMS 321 kvalitet – fra Mylar-diskanterne til de kraftige basenheder. Du får subwoofer-lyd vha. blot to højttalere med lydforbedrende eksklusivt design i rustfrit stål.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Fantastisk lyd og design

Kraftige basenheder

 • Dynamisk basforstærkning - hør den dybeste mest fyldige bas

  Dynamisk basforstærkning - hør den dybeste mest fyldige bas

  Den innovative teknologi giver en helt utrolig dyb og fyldig bas fra kompakte højttalere. Dynamisk basforstærkning fremhæver basindholdet i musikken ved alle lydstyrkeindstillinger fra lav til høj – med et ryk på en knap!

 • Kraftige basenheder

  Det unikke design giver dig en virtuel subwoofer-oplevelse fra blot to kompakte højttalere. Subwooferen er nøje udtænkt og indbygget i højttalerne.

 • Perfekt til MP3, PC, TV, CD m.m.

  Tilslut dine højttalere til alle dine apparater. Det er den helt rigtige måde at lytte til din MP3-afspiller, PC, TV, CD, DVD og alt dit multimedie-indhold på.

 • Diskanter fremstillet af mylar til HD-lyd

  Det unikke mylar-materiale, som diskanterne er fremstillet af, sikrer en utrolig høj lydkvalitet. Musik får tilført nyt liv, og film lyder, som det er meningen de skal lyde, da hele frekvensområdet gengives perfekt.

 • Aluminiumenheder med kraftige neodym-magneter

  Disse aluminiumenheder er udstyret med kraftige neodym-magneter. Materialer i høj kvalitet og tilpasset design sikrer en ensartet lytteoplevelse i hele frekvensområdet

 • Design og stander i rustfrit stål – høj ydeevne med smart design

  Det smarte kabinet og den smarte stander er fremstillet af rustfrit stål for at forbedre produktets holdbarhed og design. En smart måde at øge den overlegne lydkvalitet i dine højttalere på.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i