Shaver series 5000

Tør elektrisk shaver

  • KA
  • KA

  Shaver series 5000

  Tør elektrisk shaver

  Tæt og hurtig barbering

  Er du på udkig efter en klassisk tørbarbering med maksimal ydelse, skal du vælge Serie 5000 fra Philips, det førende varemærke inden for elektriske barbermaskiner. Denne serie er udviklet til dig, der sætter pris på en gedigen ydelse, og som ønsker en hurtig morgenrutine uden besvær. Barbermaskinerne har en turbofunktion, som øger hastigheden med 20 % ved barbering af ekstra kraftige skægstrå. Philips barbermaskiner i serie 5000 giver en tæt og hurtig barbering. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 1.399,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Shaver series 5000 Tør elektrisk shaver

MultiPrecision-knivsystem, Flekshoveder med 5 retninger, SmartClick-præcisionstrimmer, SmartClean-system S5140/26 Find lignende produkter

SmartClean

Din shaver forbliver så god som ny

Tæt og hurtig barbering

 • Effektiv over for både lange og korte hårstrå

  Effektiv over for både lange og korte hårstrå

  Bladsystemet MultiPrecision er effektivt over for både lange og korte hårstrå. Små huller i barberhovedets overflade fanger selv de korteste stubbe, så hårstrået skæres af, uden at barberbladet kommer i direkte kontakt med huden – alt sammen i ét strøg.

 • Konturfølgende barberhoved, bevæger sig i 5 retninger

  Konturfølgende barberhoved, bevæger sig i 5 retninger

  Serie 5000's barberhoveder DynamicFlex er fleksible og bevæger sig i 5 forskellige retninger. Det gør, at de følger ansigtets konturer langs kæbelinjen og halsen. Det giver en mere effektiv barbering, som fanger de enkelte hårstrå direkte.

 • Skærebladet løfter hårstrået op og skærer det af lige under hudens overflade

  Skærebladet løfter hårstrået op og skærer det af lige under hudens overflade

  En tættere barbering med dobbeltbladet Super Lift & Cut Action. Det første blad løfter de enkelte hårstrå op, mens det andet skærer dem af lige under hudens overflade, så du får en helt glat barbering.

 • Præcisionstrimmer til overskæg og bakkenbarter

  Præcisionstrimmer til overskæg og bakkenbarter

  Sæt den hudvenlige præcisionstrimmer på for at få en velplejet finish. Den er perfekt til trimning af overskæg og bakkenbarter.

 • Automatisk rengøringsstation

  Automatisk rengøringsstation

  Bevar din barbermaskine i samme stand, som da du lige havde købt den. SmartClean rengør, smører og oplader barbermaskinen med et enkelt tryk på en knap. Den automatiske rengøringsstation sørger for, at din barbermaskine fungerer perfekt!

 • Batteriindikatorer med 1 niveau og rejselåsindikatorer

  Batteriindikatorer med 1 niveau og rejselåsindikatorer

  Det intuitive display viser relevante oplysninger, som gør dig i stand til at få den bedste ydeevne ud af din barbermaskine: Batteriindikator med 1 niveau – indikator for rensning – indikator for lavt batteriniveau – indikator for udskiftning af hovedet – rejselåsindikator

 • 50 minutters ledningsfri barbering

  50 minutters ledningsfri barbering

  Du får 50+ minutters brugstid, hvilket er cirka 17 barberinger, på en times opladning. Eller du kan vælge at barbere dig med enheden sat i stikkontakten.

 • 1 times opladningstid

  1 times opladningstid

  Du kan barbere dig i længere tid med hver opladning takket være vores kraftfulde, energieffektive og holdbare litiumionbatteri. Foretag en lynopladning i 5 minutter, så har du nok strøm til én barbering.

 • Shaveren kan skylles ren under vandhanen

  Shaveren kan skylles ren under vandhanen

  Åbn bare skærhovederne, og skyl dem grundigt under vandhanen.

 • Indeholder patron, som giver op til 3 måneders bekvem rensning

  Indeholder patron, som giver op til 3 måneders bekvem rensning

  Rengør shaveren i 3 måneder med 1 patron. Opfrisk din shaver med dens alkoholfrie, hudvenlige formel. For en frisk og hygiejnisk barbering.

 • 2 års garanti, spænding i hele verden og udskiftelige skær

  2 års garanti, spænding i hele verden og udskiftelige skær

  Alle vores shavere leveres med 2 års garanti i hele verden og kan tilpasses til enhver spænding. De langtidsholdbare skær skal kun udskiftes hvert andet år.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i