Universel fjernbetjening

  TV all

  Universel fjernbetjening

  Lys i mørket!

  En robust og brugervenlig universalfjernbetjening, der er ideel som erstatning for gamle, bortkomne eller ødelagte fjernbetjeninger. Den kan bruges til de fleste TV-mærker og kan bruges til TV fra Philips med det samme. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lys i mørket!

Den kan bruges til mere end 800 mærker

 • URC-supportservice via dedikeret websted

  Dedikeret supportservice til din fjernbetjening, hvor alle koder til alle mærker er tilgængelige via Philips' URC-websted.

 • Den perfekte TV-fjernbetjening med alle vigtige betjeningsfunktioner.

  TV'ets fjernbetjening er særdeles brugervenligt med sine store knapper til valg af kanal og justering af lydstyrke. Den simpelthen den bedste erstatning for en TV-fjernbetjening, der er gået i stykker eller er blevet væk.

 • Store knapper letter betjeningen og øger læsevenligheden

  Store knapper betegner store knapper på en fjernbetjening, der gør det nemmere at læse symbolerne. Derudover er det mere behageligt at trykke på knappen, da knapstørrelsen er øget med 2 mm i forhold til den almindelige knapstørrelse på en fjernbetjening.

 • Beskyttelseskanten giver øget komfort og et fast greb

  Den specielle gummibelagte beskyttelseskant minimerer risikoen for, at du ødelægger fjernbetjeningen. Derudover ligger fjernbetjeningen mere stabilt i hånden, hvilket giver øget komfort.

 • Den specielle belægning gør, at det lyser i mørke

  Der er påført en speciel halvgennemsigtig belægning på gummidelen, så produktet lyser i mørke. På denne måde er det nemt at finde det i mørke.

 • Klar til brug med Philips-udstyr

  Hvis du har Philips udstyr, kan du bruge din universal-fjernbetjening uden at programmere den, da alle taster er forindstillet til Philips.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i