Trådløs telefon

  Trådløs telefon

  Behagelig og enkel

  Nyd den nemme enkelhed forbundet med den trådløse Philips XL490-telefon, som har et ekstra stort display og ekstra store taster, et behageligt håndsæt og nyttige funktioner som f.eks. øgning af lydstyrken, kompatibilitet med høreapparater, flere telefonindgange og privatlivsindstillinger. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Trådløs telefon

1, 9" display/hvid baggrundsbelysning, Håndsættelefonhøjttaler XL4901S/21 Find lignende produkter

Behagelig og enkel

 • 4,8 cm (1,9") grafisk display med høj kontrast

  4,8 cm (1,9") grafisk display med høj kontrast

  4,8 cm (1,9") grafisk display med høj kontrast og hvid baggrundsbelysning

 • Avancerede privatlivsindstillinger: Blokeringsliste, lydløs tilstand, opkaldsspærring*

  Avancerede privatlivsindstillinger: Blokeringsliste, lydløs tilstand, opkaldsspærring*

  Blokeringsliste begrænser modtagelse af opkald fra specifikke numre eller numre, der begynder med bestemte cifre. Du kan blokere 4 nummersæt. Hvert nummersæt kan bestå af mellem 1 til 24 cifre. Anvendes, når du får et indgående opkald, der begynder med et af disse numre eller er et af 4 nøjagtige opkaldsnumre. Med lydløs tilstand kan du deaktivere ringetoner på bestemte tidspunkter. Takket være opkaldsspærring kan du undgå dyre overraskelser på telefonregningen ved at blokere opkald til specifikke numre, der begynder med bestemte cifre. Anonyme opkald begrænser indgående opkald med skjulte numre. Telefonen ringer ikke.

 • Vis nummer – så ved du altid, hvem der ringer*

  Vis nummer – så ved du altid, hvem der ringer*

  Nogle gange er det godt at vide, hvem der ringer, før du tager telefonen. Med Vis nummer kan du se, hvem der er i den anden ende.

 • Kompatibelt med høreapparat - reducerer uønsket støj

  Kompatibelt med høreapparat - reducerer uønsket støj

  Kompatibelt med høreapparat - reducerer uønsket støj

 • Tastatur med baggrundsbelysning for hurtig anvendelse selv i et mørkt rum

  Tastatur med baggrundsbelysning for hurtig anvendelse selv i et mørkt rum

  Den bløde gule baggrundsbelysning gør tasterne nemme at se i svagt lys og om natten.

 • Poster med to felter til at angive 2 numre til én kontaktperson

  Poster med to felter til at angive 2 numre til én kontaktperson

  Nu til dags har de fleste mennesker flere numre til kontaktpersoner. Vores kontaktliste gør det lettere for dig at håndtere dine telefonkontakter. Du kan gemme to telefonnumre blandt tre forskellige feltnavne for hjem, arbejde eller mobil.

 • Lydstyrkeforstærkning med blot et enkelt tryk for at give ekstra høj lyd

  Lydstyrkeforstærkning med blot et enkelt tryk for at give ekstra høj lyd

  Ønsker du nogle gange, at en person, der har ringet dig op, ville tale lidt højere? Med lydstyrkeforstærkertasten kan du med et enkelt tryk straks øge lydstyrken med mere end 12 dB* i ørestykket og mere end 8 dB* på den håndfri højttaler. Nu kan du høre hvert eneste ord og hver eneste tone klart og tydeligt. Samtaler vil aldrig blive misforstået igen. *Målingen er baseret på laveste lydstyrkeniveau til højeste lydstyrkeforstærkningsniveau. Brugerne anbefales ikke at lægge håndsættet tæt til øret, mens der trykkes på forstærkerknappen første gang. Lydstyrkeforstærkningen vender tilbage til normal, når opkaldet afsluttes.

 • Ring øjeblikkeligt op til dine nærmeste via 3 direkte hukommelsestaster

  Nu er det nemmere end nogensinde før at ringe til de mennesker, du holder af. Med nemme opkald med ét tryk behøver du aldrig lede efter deres nummer igen - du får kontakt ved et tryk på en knap.

 • Håndsættelefonhøjttaler gør det muligt at tale håndfrit

  Håndfri brug med den indbyggede højttaler, der forstærker den talendes stemme, så du kan tale og lytte uden at holde telefonen til øret. Det er specielt nyttigt, hvis du vil lade andre høre samtalen eller bare vil have hænderne fri til andre ting, mens du taler.

Se alle specifikationer
 • *Denne funktion kræver ekstra abonnement på tjenesten Vis nummer. Kontakt den lokale netværksoperatør for at få yderligere oplysninger.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i