Gratis fragt fra 300 DKK

30 dages fortrydelsesret

Supportwebsted

Philips-support

Hvad skal jeg gøre, før jeg bortskaffer min babyalarm?

For at slette og dermed beskytte dine persondata skal du udføre en fabriksnulstilling, før du bortskaffer din babyalarm.

Vi anbefaler, at du kobler babyenheden fra Philips Avent Baby Monitor+-appen ved at vælge indstillingen Frakobl babyalarm (Disconnect Baby Monitor) i babyenhedens indstillinger i appen.

Hvis du vil udføre en fabriksnulstilling, skal babyenheden være tændt. Tryk derefter på on/off-knappen på babyenheden i 10 sekunder, indtil LED-signalet blinker. Fabriksnulstillingen er fuldført.

Oplysningerne på denne side gælder for følgende modeller: SCD951/26 , SCD953/26 , SCD971/26 . Klik her for at vise flere produktnumre  ›

Kontakt Philips

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Leder du efter noget andet?

Se alle Philips Support-muligheder