1
Medieafspillere

Medieafspillere

 

Den bedste underholdningsoplevelse


Udforsk hele vores sortiment af medieafspillere

Underholdning i hjemmet

Philips medieafspillere giver dig en underholdningsoplevelse derhjemme, som kombinerer stilrent design og råstyrke med brugervenlig opsætning og anvendelse. Blu-ray-afspillerne leverer skarpe, klare og farvestrålende billeder i Full-HD, mens DVD-afspillerne puster nyt liv i dine film. Med en afspiller fra Philips kan du lade dig opsluge af filmenes verden uden at forlade hjemmets rolige omgivelser.

Produktoversigt

Fidelio blu-ray-afspiller
Oplev levende og krystalklare billeder og lyd af høj kvalitet med blu-ray-afspilleren Fidelio.

Blu-ray-afspillere
Nyd klare, tydelige og naturtro billeder i HD.

 

DVD-afspillere
Pust nyt liv i dine DVD-film, og få knivskarpe detaljer, bløde bevægelser og klare billeder. 

Bærbare DVD-afspillere
Med vores bærbare DVD-afspillere kan du se dine yndlingsfilm, uanset hvor du er. 

Blu-ray-afspillere

Lad dig opsluge af filmenes magiske verden, og få en klar og naturtro billedkvalitet med Philips' blu-ray-afspillere. Flot design, råstyrke og en problemfri og meget filmlignende oplevelse. Vi er førende inden for blu-ray-teknik og kan derfor levere en forbløffende naturtro lyd- og billedkvalitet.

Miracast™

Miracast™ er en trådløs peer-to-peer-standard til screencasting baseret på WiFi Direct-tilslutninger, som er udviklet til din blu-ray-afspiller. Den forenklede brugergrænseflade spejler den bærbare enheds skærm til den større skærm via en Miracast™-certificeret enhed (ingen grænse ved indbygget codec til afkodning).

HDMI 1080p

HDMI 1080p-opskaleringsteknikken leverer krystalklare billeder. Anvend blu-ray-afspilleren til at se og nyde DVD-film, som har taget skridtet fra standardopløsning til HD. Resultatet bliver endnu mere detaljeret og realistisk.

 

 

USB-mediefunktioner

Enkel tilslutning af mobile lagringsenheder som USB-sticks eller eksterne harddiske, som giver dig adgang til et væld af video- eller billedindhold i forskellige codec-formater på tv-skærmen via din blu-ray-afspiller.

Understøttelse af flere formater

Philips' blu-ray-afspillere understøtter flere forskellige disc-formater: DVD, DVD +R/+RW, DVD -R/-RW, BD, BD R/BD RE, CD, CDDA, CD-R/CD-RW, SVCD, VCD og AVCHD

Produkthøjdepunkter

DVD-afspillere og bærbare DVD-afspillere

Pust nyt liv i dine film med en Philips dvd-afspiller, som leverer klare detaljer, bløde bevægelser og skarpe billeder og giver dig en fantastisk filmoplevelse. Tag dine film med overalt takket være de kompakte DVD-afspillere, som er lette at have med på farten, og nyd din underholdning, uanset hvor du er.

DVD-afspillere til hjemmebrug

ProReader-enhed

Med en ProReader-enhed kan du nyde dine film og videoklip på din dvd-afspiller helt uden problemer. Selvom discen er beskidt eller ridset, vil den blive afspillet fra start til slut, uden at du bemærker noget. ProReader-enheden anvender den seneste teknik til at konvertere svage analoge signaler til stærke digitale signaler, så beskadigede discs kan afspilles problemfrit.

USB Media Link

USB (Universal Serial Bus) er en protokolstandard, som normalt anvendes til sammenkobling af computere og andet elektronisk udstyr. Med et USB Media Link skal du blot tilslutte USB-enheden til DVD-afspilleren og vælge film, foto eller musik – så er du klar til at gå i gang.

Bærbare DVD-afspillere til rejsen

Spildsikker model

 

Den bærbare DVD-afspiller er bygget til at kunne holde til at blive spildt på. Den spildsikre konstruktion med gummioverflade er nem at rengøre og forhindrer væsker i at gøre skade på de elektriske og mekaniske komponenter.

Dobbelte skærme til underholdning i bilen.

Du kan vise samme film eller billede på begge den bærbare DVD-afspillers skærme. Skærmene er nemme tilslutte og montere på bilens nakkestøtter.

 

Produkthøjdepunkter