1
TV

Philips Android TV™

Ekstremt smart TV

Se videoklip med funktionerne i Android TV

Endeløs underholdning på den nemme måde

 

Flere film. Flere programmer. Flere spil. Og en stadigt voksende liste af apps. Philips Android TV bringer dig alt dette og meget mere.

Din smag

Philips Android TV er smart nok til at vide, hvad du synes om, og hvad du ikke synes om. Så alle de anbefalinger, det fremkommer med, vil være lige, hvad du havde håbet på.

Din rytme

Få underholdningen på din egen måde. Med smartere måder at søge på, bedre måder at spille på, og en hurtigere ydeevne er dit Philips Smart TV klar, når du er det.

Dine apps

Med Google Play kan du gøre dig klar til en stadigt voksende samling af apps, spil, streamingtjenester og meget mere.

På din måde

Med Philips Android TV bliver deling af indhold og styring af action ikke nemmere. Brug fjernbetjeningen eller synkroniser din telefon og opnå den ultimative fleksibilitet.
Philips Android TV din smag

Din smag 

Android gør Smart TV nemt

 

Det er så hurtigt og nemt at finde det, du ønsker. Enkle menuer viser indsigtsfulde anbefalinger. Dine foretrukne TV-udsendelser, de bedste sange og de førende spil. Med så meget indhold lige ved hånden er hver eneste menu intelligent designet for at sikre, at du bruger mindre tid på at browse og mere tid på at se.

Noget for enhver smag. 
 

Flere film, flere nyheder, flere spil: Du har adgang til det hele direkte fra sofaen. Philips Android TV giver dig adgang til et stadigt voksende, stort udvalg af apps, der passer til dine behov og dit humør. Udover Google Play Store på Android TV har vi også udviklet nogle fantastiske apps, der gør livet mere behageligt. Se nyhederne, stream de nyeste hit-serier, få set TV-programmer, du er gået glip af, hold øje med vejrudsigten, eller søg efter den musik, du synes om. Og hvis du føler dig en smule overvældet: Philips Android TV kommer til undsætning med forslag baseret på dine præferencer.

Tjek disse populære apps på dit tv… samt alle de andre!

YouTube

YouTube

Netflix

Netflix

Google Play

Google Play Movies & TV

Spotify

Spotify

Dailymotion

Dailymotion

Viaplay

Viaplay

MinBio

MinBio

SF Anytime

SF Anytime

* Tredjepartsapps på den enkelte model afhænger af tilgængeligheden i det enkelte land. Vi er ikke ansvarlige for indhold eller tilgængeligheden af apps, og de udbydes af os "som beset" uden nogen form for garanti, hverken udtrykt eller underforstået. Betalingsabonnementer kan være påkrævet. For at få de seneste oplysninger skal du kontakte Philips TV-supportcenteret. Alle produkt- og firmanavne er (registrerede) varemærker tilhørende deres respektive indehavere. Philips er et registreret varemærke tilhørende Royal Philips N.V.

Gå ikke glip af det på Netflix!


Netflix-appen på dit Philips-TV giver dig mulighed for at vælge mellem tusindvis af TV-shows, film og serier. Og gå ikke glip af Netflix' egenproducerede hitserier såsom House of Cards, Stranger Things og Mit navn er Anne. Du kan få en komplet oversigt på Netflix-siden.

Der kræves Netflix-streamingmedlemskab.

Philips Android TV din rytme

Din rytme

Philips Android TV kraftfuld ydeevne

Effektiv ydeevne

 

Vores nyeste processorer gør dit TV og din oplevelse levende. Vi har øget effekten over hele spektret med superhurtig Quad Core- og Hex Core-billedbehandling på Smart TV-produktserien.

Philips Android TV spil

Android-spil med Ambilight

 

Google Play lader dig nyde hundredvis af spil på dit TV. Download dem, eller stream dem med det samme, og få timevis af underholdning, når du ønsker det. Med Ambilight Gaming-tilstanden omdannes værelset til en spillers fantasiverden.

Philips Android TV fjernstyret stemmestyring

Søg vha. stemmen

 

Gider du ikke indtaste? Tal blot ind i din smart-fjernbetjening, og resultaterne vises på TV-skærmen. På den måde kan du styre dit TV med stemmen og åbne apps og meget mere. Du kan endda bruge Voice Search¹ (stemmesøgning) fra din telefon eller tablet med Philips TV Remote-app².

Philips Android TV-fjernbetjening med tastatur

Søg efter tekst

 

Oplev det nye design af Philips-fjernbetjeningen med tastatur. Med en glat, ergonomisk udformning og store soft-touch-taster ligger den behageligt i hånden og er utroligt nem at bruge. Takket være tastaturet i fuld størrelse på bagsiden kan du indtaste alt på dit Smart TV hurtigere end nogensinde før.

¹ Tilgængelige sprog er betinget af, om Google Voice Search understøttes.
² Philips TV Remote-app og de tilknyttede funktioner varierer afhængigt af TV-model, operatør og land samt smartenhedsmodel og operativsystem. Du kan finde flere oplysninger på: www.philips.com/TVRemoteapp.
Philips Android TV dine apps

Dine apps

En hel verden af indhold
Google Play Store

Ved et tryk på en knap streamer du de seneste film eller serier fra Netflix, swiper hurtigt gennem On Demand-film eller erobrer verdener i spil. Alt det indhold, du ønsker, når du ønsker det. Og med Ambilight gøres hele oplevelsen endnu mere levende og medrivende.

Philips App-galleriet

Ud over alle de fantastiske apps fra Google Play har vi også skabt nogle skønne apps, der gør livet mere fornøjeligt. Der er TV-optagelses-apps, nyheder, uddannelse, streaming og vejrapps.
Philips Android TV indholdsdeling

På din måde

Det er én stor forbundet familie

 

Det er virkelig nemt at dele indhold mellem enheder takket være Google Cast. Alt er fint forbundet, så hvis du ønsker at dele indholdet på din telefon med TV'et, så kan du det. Start en film på din tablet, og se den færdig på dit TV? Sådan. Alle enheder tilpasser sig perfekt til hinanden.

Philips TV-fjernstyringsapp*

Philips TV Remote-app*

 

Omdan din iPhone, iPad, Android-telefon eller -tablet til en Philips TV-fjernbetjening. Med Philips TV Remote-appen kan du styre dit TV, få vist programoplysninger og indstille påmindelser på din bærbare enhed. Du kan endda få glæde af ekstra muligheder for at styre dit Ambilight. Samtidig kan du streame udvalgte TV-programmer fra dit TV til den bærbare enhed, så du aldrig går glip af noget.

Philips Android TV Google Cast

Google Cast

 

Med Google Cast kan du trådløst caste film, serier og programmer fra din telefon, tablet eller computer til dit Philips TV – uden ekstra udstyr. Oplev det stigende antal Cast-forberedte apps, som nu omfatter Netflix, YouTube og mange flere.