Sonicare

Philips Sonicare ProResults

Kompakte soniske tandbørstehoveder

  Philips Sonicare ProResults

  Kompakte soniske tandbørstehoveder

  Fokuseret rengøring

  Den mindre størrelse på børstehovedet på Philips Sonicare HX6024/05-udskiftningsbørsterne hjælper dig med at børste på steder, hvor tandbørsten ellers har svært ved at nå ind. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sonicare ProResults Kompakte soniske tandbørstehoveder

4-pack HX6024/05 Find lignende produkter

Fokuseret rengøring

Elektrisk tandbørstehoved, der kan klikkes på

 • Børstehoved, der klikkes på

  Nem udskiftning af børstehoved og rengøring af håndtag

 • Vinklede, radial-trimmede børstehår udvider det dækkede område

  Den buede overflade, der skabes af de vinklede radial-trimmede børstehår, er med til at holde kontakt med tændernes og tandkødets overflade, efterhånden som børstehovedet drejer, hvilket dækker et større område, uden at øge størrelsen af børstehovedet.

 • Konturformede børstehår passer til dine tænders naturlige form

  Børstehårene på den elektriske Philips Sonicare-tandbørste er trimmet i et kurvet mønster for at passe til tændernes naturlige form. Toppe og dale langs med børstehovedet er ergonomisk udformet til at følge tændernes placering og passe ind mellem tænderne, så det er mindre sandsynligt ikke at nå steder, når du børster.

 • Børstehoveddesignet maksimerer sonisk bevægelse

  Gennemtænkt design og præcis konstruktion sikrer, at du får en grundig rensning, når dette Philips Sonicare-udskiftningsbørstehoved kombineres med sonisk bevægelse og fleksible børsteindstillinger.

 • Børsteindikator sikrer, at du opnår en effektiv rensning

  Børsteindikatoren viser dig, når det er tid til at udskifte børstehovedet. Efter tre måneders normal brug begynder børstehårene at vise tegn på slitage, og børstehovedet bliver mindre effektivt. Udskift dit børstehoved hver 3. måned.

 • Lille børstehovedstørrelse hjælper dig med at fokusere på de smalle steder

  Konturerne i børstehårdesignet på en mindre overflade renser lige så grundigt som andre Sonicare-børstehoveder samtidig med, at du kan nå problemområder, som din tandlæge kan have påpeget. Dette design hjælper dig med at nå og fokusere på tætte områder, hvor plak og pletter kan være skjult.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i