1
TV

Philips 4K OLED TV

Verdens eneste OLED TV med Ambilight

Se klippet

Hvad er OLED?

 

Philips OLED er den næste generation inden for TV-teknologi. Til forskel fra traditionelle LED-TV behøver OLED ikke baggrundsbelysning. Hver pixel genererer sin egen farve og sit eget lys – og når de er slukket, er de sorte. Med et dybere sortniveau får du forbedrede farver og en forbløffende kontrast, der giver mulighed for at nyde det reneste, mest naturtro billede nogensinde fra et Philips-TV.

OLED-logo

Perfekt sortniveau

Det dybeste billede og den bedste kontrast

 

Philips OLED TV er i stand til fuldstændigt at slukke eller dæmpe de enkelte pixels på skærmen, så der skabes et perfekt sortniveau med overtruffen kontrast. Med fuld kontrol over lyset i hver pixel er der intet lysspild fra nærliggende pixels. Derved får du et perfekt billede med et perfekt sortniveau.

Perfect Contrast-logo

Bredere farvespektrum

De mest levende farver på skærmen

 

De nye Philips OLED TV har vores hidtil bredeste farvespektrum og er i stand til at vise 99 % af DCI-P3-farveområdet. Med mere end otte millioner uafhængige pixels, der arbejder sammen i perfekt harmoni, kommer dit billede til live med forbløffende præcise farver, yderligere forstærket ved en totalt sort baggrund.

bred farveskala og perfekte farvelogoer

Perfekte bevægelser

Se alle detaljer, mens det sker

 

Med sin perfekte gengivelse af bevægelser og skarphed leverer Philips OLED TV de mest jævne og naturlige flydende bevægelser ved lynhurtige hastigheder. Så uanset hvor hurtig eller ekstravagant handlingen er, vil du aldrig gå glip af en eneste detalje med TV'ets lynhurtige billeder.

Perfect Natural Motion-logo
 

Større betragtningsvinkel

Et fremragende billede for alle

 

Den bedste plads i huset er lige blevet hele din stue. Med vores hidtil bredeste betragtningsvinkler giver Philips OLED TV dig mulighed for at nyde deres perfekte farver og kontrast fra flere steder uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Det nye Philips 4K OLED TV

 

Oplev verdens eneste 4K OLED TV med Ambilight og Android TV. Fordyb dig i en verden, der rækker langt ud over en TV-skærm, takket være 3-sidet Ambilight. Med vores unikke Philips-billedbehandling i Perfect Pixel UHD Engine kan du skabe det perfekte sortniveau og opleve et væld af imponerende farver. Udforsk en verden af muligheder med Android TV.

OLED og Ambilight: Den ultimative kombination

 

Kun Philips OLED TV kombinerer en fantastisk billedkvalitet med perfekt afstemt omgivende belysning. Oplev fantastiske farver på skærmen, på væggene og ud i rummet. Med et varieret udvalg af Ambilight-funktioner bliver din visuelle oplevelse mesterligt forbedret til en virkelig stemningsfyldt film- og spilleaften hver eneste gang.

Ambilight-logo
P5_logo

OLED og P5: Perfekt billedkvalitet

 

Vi præsenterer Philips P5 billedkvalitetsprocessoren. Den optimerer alt, hvad du ser, digitalt og forøger dit TV's billedbehandlingskraft med hele 50 %. Du kan nyde de dybeste sorte-, de hvideste hvide- og mest levende farver samt vores flydende, knivskarpe billeder – hver gang og fra en hvilken som helst kilde. Kombineret med den revolutionerende OLED-skærm, tre årtiers billedbehandlingserfaring og unikke algoritmer sætter Philips OLED TV og P5 en ny standard for kildeperfektion, skarphed, farve, kontrast og bevægelse.

OLED og HDR: Film, som det var meningen, de skulle ses

 

HDR (High Dynamic Range)-indhold giver dig den oplevelse, instruktøren havde til hensigt. For at nyde HDR fuldt ud skal dit TV være i stand til at vise et bredt kontrastområde. Med sin evne til fuldstændigt at tænde og slukke hver enkelt pixel er det nye Philips OLED TV uovertruffen, når det kommer til kontrast – hvilket gør det til det perfekte TV, når du vil nyde HDR-indhold.

HDR Perfect-logo

Endnu en førsteplads: Android TV™ møder OLED

 

Den endeløse underholdning og de fantastiske billeder gør, at downtime aldrig har været så godt. Hver ny film, spil og app, du finder i den stadigt voksende Google Play-samling på Android TV, er endnu bedre på det nye Philips OLED TV.

Android TV-logo og Google Play Butik-logo

Smuk på alle måder

 

Den næsten kantfrie, ultratynde aluminiumsramme og det svævende design gør Philips OLED TV til et smukt mesterværk. Da baggrundsbelysning ikke er påkrævet, kunne vi gøre TV'et endnu tyndere og lettere end før. Med seks fronthøjttalere og en kraftfuld bagudvendt subwoofer til 901F kan du nyde førsteklasses lyd med utrolig klarhed og dyb, præcis bas. Og med forbedret Philips Triple Ring-teknologi til 9002 opnår du en endnu bedre højttalerbevægelse i subwooferne. Mere bevægelse betyder større slagkraft! Så du får en kraftfuld lydgengivelse på trods af et slankt Philips TV-design.

RazorSlim-logo