Saeco

Saeco Moltio

Fuldautomatisk espressomaskine

  Saeco Moltio

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Hvert øjeblik fortjener den gode kaffesmag

  Moltio-espressomaskinen er et unikt mesterværk skabt til at give en skræddersyet smagsoplevelse. Takket være vores eksklusive bønneskifter kan du så nemt som et klik brygge kaffen præcist til dit humør og til lejligheden Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco Moltio Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 7 kaffevarianter, Automatisk mælkeskummer, Sort, 5-trins, justerbar møllekværn HD8768/01 Find lignende produkter

Hvert øjeblik fortjener den gode kaffesmag

Der skal nu kun ét klik til at skifte bønner

 • Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Denne maskine undlader aldrig at opfylde kravene til formalingens finhedsgrad. Forskellige kaffevarianter kræver forskellige granuleringsniveauer, for at den fulde smag kan folde sig ud. Derfor har denne maskines formalingsgranulering fem justerbare indstillinger – fra den fineste formaling for en fyldig espresso til den groveste for en lettere kaffe.

 • Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  De robuste 100 % keramiske kværne garanterer et øjebliks ren kaffenydelse i årene fremover. Det keramiske materiale skaber den ideelle formaling, som lader vandet løbe stille og roligt igennem og udtrække bønnernes reneste essens. I modsætning til andre "almindelige" kværne forhindrer det keramiske materiale kaffen i at overophede og smage brændt.

 • Den fuldt aftagelige bryggeenhed kan rengøres på ingen tid

  Den fuldt aftagelige bryggeenhed kan rengøres på ingen tid

  Effektivitet og brugervenlighed har været de vigtigste inspirationskilder, da Saeco opfandt den første bryggeenhed for 30 år siden. Selv i dag viser den sig at være et inspirerende, resolut stykke teknologi. Som altid er den utroligt nem at rengøre – tag den blot ud, og skyl den under rindende vand i et par sekunder, og sæt den lige så nemt på plads igen.

 • Valg af styrke husker netop, hvor stærk du kan lide den

  Valg af styrke husker netop, hvor stærk du kan lide den

  Når du har valgt din foretrukne styrke blandt 5 forskellige indstillinger, kan du nemt gemme den med hukommelsesfunktionen og derefter vælge den ønskede længde og temperatur. Herefter bliver hver eneste fremtidige kop præcist tilpasset din smag. Du behøver aldrig mere at minde den om det igen, i modsætning til den lokale barista.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i