Saeco

Saeco Exprelia Evo

Fuldautomatisk espressomaskine

  Saeco Exprelia Evo

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Perfekt, varm og ren.

  Kun med Saeco Exprelia EVO-espressomaskinen får du den ultimative mælkeoplevelse med den nye H2 Technology-mælkekande og komplet brugertilpasning fra bønne til kop Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco Exprelia Evo Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 7 kaffevarianter, Integreret mælkekande og skummer, Rustfrit stål, 5-trins, justerbar møllekværn HD8857/01 Find lignende produkter

Perfekt, varm og ren.

Det er en mælkeskummeoplevelse af høj kvalitet

 • Banebrydende design i rustfrit stål

  Banebrydende design i rustfrit stål

  Saeco-espressomaskinens banebrydende design toppes med en finish i rustfrit stål. Det rustfri stål giver et kvalitetslook og vil tage sig godt ud overalt i køkkenet. Desuden sikrer det en lang produktlevetid.

 • Kaffe uden brændt smag takket være 100 % keramiske kværne

  Kaffe uden brændt smag takket være 100 % keramiske kværne

  Denne espressomaskine er udstyret med 100 % keramiske kværne. Saeco bruger keramiske kværne, da de giver en ensartet maling uden at overophede kaffebønnerne, hvilket giver en fantastisk espresso. Keramiske kværne sikrer også en langvarig ydelse og helt lydløs drift.

 • Perfekt mælkeskum takket være mælkekanden med dobbelt kammer

  Perfekt mælkeskum takket være mælkekanden med dobbelt kammer

  Nyd dine mælkespecialiteter fuldautomatisk med patenteret mælkekande med dobbeltkammerteknologi. Du skal blot hælde mælk i kanden, sætte den ind i maskinen og vælge din kaffedrik. Med dobbeltkammerteknologien kan du altid nyde professionelle kaffedrikke med kraftigt, langvarigt mælkeskum ved den ideelle temperatur fra en stænkfri strøm af mælk.

 • Brug vores justerbare kværne til at lave en fyldig kaffe

  Brug vores justerbare kværne til at lave en fyldig kaffe

  Forskellige slags kaffe skal kværnes på forskellige måder for at få smagen til at træde ordentligt frem. Denne espressomaskine har otte forskellige kværneindstillinger fra den fineste maling, der giver en fyldig espresso, til den groveste maling, der giver en let kaffe.

 • Gem dine foretrukne kaffeindstillinger

  Gem dine foretrukne kaffeindstillinger

  Takket være vores innovative hukommelsesfunktion til justering af kaffemængde, -styrke og -temperatur får du altid en perfekt kop espresso, som er brygget kun for dig. Nyd en fremragende kop kaffe i din yndlingskop med et enkelt tryk på en knap.

 • Nem rengøring grundet aftagelig bryggeenhed

  Nem rengøring grundet aftagelig bryggeenhed

  Bryggeenheden, som er en Saeco-opfindelse, er hjertet i vores espressomaskiner, da den sikrer automatisering. Bryggeenheden er, afhængigt af model, let tilgængeligt fra forsiden eller på siden. Den kan nemt fjernes, så den kan skylles under hanen for den maksimale hygiejne.

 • Hygiejnisk mælkeskum takket være dobbeltrengøring

  Hygiejnisk mælkeskum takket være dobbeltrengøring

  Denne Saeco-espressomaskine leveres med en fuldautomatiseret dobbelt rengøringsfunktion til mælkekanden. Den dobbelte rengøring anvender to uafhængige dampcyklusser til hurtig skylning af mælkekanden efter hver kop kaffe. Det sikrer en frisk mælkedrik hver eneste gang. Det har aldrig være nemmere at få hygiejnisk mælkeskum.

 • Altid en ren maskine takket være auto-clean og afkalkning

  Altid en ren maskine takket være auto-clean og afkalkning

  Saeco designede denne espressomaskine, så den automatisk rengør kaffekredsløbet med vand, når maskinen tændes eller slukkes. Den leverer en fremragende, frisk smag med hver kop kaffe. Regelmæssig afkalkning forlænger din espressomaskines levetid. Denne maskine vil ikke blot fortælle, når afkalkning er påkrævet, den automatiske afkalkningsproces vil starte på din maskine og leder dig igennem med klare meddelelser på skærmen, når du skal gribe ind. Afkalkning har aldrig været nemmere!

 • Mælkespecialiteter uden ventetid takket være dobbeltkogeren

  Mælkespecialiteter uden ventetid takket være dobbeltkogeren

  Med 2 separate varmesystemer til temperaturen på både kaffe og mælkeskum er denne fuldautomatiske Saeco-espressomaskine din garanti for professionel ydeevne og høj hastighed. Du kan tilberede lige så mange latte macchiatos og cappuccinos, du vil, lige efter hinanden uden ventetid - og de er alle lige fantastiske.

 • Skøn kaffecrema og fyldig smag

  Skøn kaffecrema og fyldig smag

  Denne Saeco indeholder vores patenterede crema- og smagsfunktion. Vælgeren, som er placeret på udløbstuden, giver dig mulighed for jævnt at justere modtrykket og på denne måde ændre din espressos fyldighed og crema. Prøv selv, og find din yndlingssmag.

 • Dokumenteret hygiejnisk damprensning af kanden

  Dokumenteret hygiejnisk damprensning af kanden

  Det har aldrig været lettere at opretholde en høj hygiejne. Takket være damprensningscyklussen renses opskumningsmekanismen automatisk, og mælkerester fjernes uden behov for at tømme kanden. Det hygiejniske resultat er certificeret af det tyske testinstitut, VDE.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i