Philips Ambilight-TV

TV med et billede, der er større end dets skærm

Perfekt omgivende belysning

 

Philips Ambilight føjer en ekstra dimension til dit TV. Ved at projicere lyset ud fra siderne på TV'et og op på bagvæggen bringer det handlingen ud over skærmen og fylder dagligstuen med den perfekte stemning. Ved hjælp af intelligent LED-belysning matches alt, hvad der sker på skærmen, i realtid.

Philips TV Ambilightplayer

Ambilight-serien

Tosidet Ambilight

 

Med Ambilight på to sider af TV'et er disse modeller ideelle til små og mellemstore rum.

Tresidet Ambilight

 

Med Ambilight øverst, til venstre og til højre for dit TV er disse modeller ideelle til større rumindstillinger, hvor TV'et er placeret på stander.

Firesidet Ambilight

 

Med Ambilight på alle fire sider af dit TV er disse modeller perfekte til større lokaler, hvor TV'et enten er placeret på en stander eller monteret på en væg.

Ambilight-projektion

 

Vores AmbiLux TV præsenterer den ultimative Ambilight-oplevelse. Ved at udskifte de små lysdioder med mikroprojektorer, bliver den projicerede ring af Ambilight-lys den største, mest lysende og mest avancerede til dato.

Philips AmbiLux

 

Philips AmbiLux intensiverer hvert eneste aspekt, når man ser fjernsyn. Når noget bevæger sig på skærmen, projiceres det uden problemer op på væggen bagved og skaber en ring af levende lys omkring dit TV. Dette udvider handlingen på en betagende måde, hvilket fører til en smukt detaljeret oplevelse for alle dine sanser.

Ambilight, der følger dit humør

Philips TV Ambilight klassisk tilstand

Klassisk Ambilight
 
 

 

Den klassiske Philips Ambilight-tilstand følger nøjagtigt TV-indholdet på skærmen og reflekterer det i realtid på væggen bagved. Vælg blandt de forskellige tilstande, og du er klar til at gå i gang.

Philips TV Ambilight-musiktilstand

Ambilight Music-tilstand

 

Ambilight Music-tilstand følger og reagerer præcist på dynamikken i den musik, du afspiller på dit Philips TV. Vælg mellem en lang række farverige forudindstillinger, eller tryk blot på tilfældig festtilstand.

Philips TV Ambilight-spiltilstand

Ambilight Gaming-tilstand

 

Med Ambilight Gaming-tilstand bliver rummet en del af din spilleverden med fyldige, strålende farver, der dynamisk tilpasses enhver action på skærmen. Opnå en endnu mere medrivende spiloplevelse nu.

Internettet vs. 343

Ambilight TV elsker hue

 

Udvid skønheden og elegancen ved Ambilight overalt i hjemmet. Philips hue er lyspærer (ekstraudstyr), der trådløst opretter forbindelse til dit Ambilight TV. Du skal blot oprette forbindelse mellem pærerne og dit TV, og vupti, Ambilight overalt.

Philips TV Ambilight & hue

Lad os mødes

Facebook

 

Samt vores officielle Philips TV Facebook-side med de seneste nyheder, tips og opdateringer.

YouTube

 

Se vores nyeste kortfilm, samarbejdsprojekter og officielle meddelelser nu.

Instagram

 

Del din Ambilight-oplevelse med os via #Ambilight @philipstelevision

*De viste TV-modeller og -specifikationer er landespecifikke og kan variere

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ og andre varemærker er tilhørende Google Inc.