Saeco

Philips Saeco Xelsis

Automatisk espressomaskine

  Philips Saeco Xelsis

  Automatisk espressomaskine

  Mange drikke, mange brugere

  Med Saeco Xelsis-kaffemaskinen kan hvert eneste familiemedlem nyde sin egen yndlingskaffe. Takket være den unikke multibrugerfunktion kan der oprettes op til 6 personlige brugerprofiler, og til hver profil kan der tilpasses op til 9 drikke Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco Xelsis Automatisk espressomaskine

Integreret mælkekande, Rustfrit stål HD8944/01 Find lignende produkter

Mange drikke, mange brugere

med fuldautomatisk dobbelt rengøring af mælkekande

 • Banebrydende design i rustfrit stål

  Banebrydende design i rustfrit stål

  Saeco-espressomaskinens banebrydende design toppes med en finish i rustfrit stål. Det rustfri stål giver et kvalitetslook og vil tage sig godt ud overalt i køkkenet. Desuden sikrer det en lang produktlevetid.

 • Kaffe uden brændt smag takket være 100 % keramiske kværne

  Kaffe uden brændt smag takket være 100 % keramiske kværne

  Denne espressomaskine er udstyret med 100 % keramiske kværne. Saeco bruger keramiske kværne, da de giver en ensartet maling uden at overophede kaffebønnerne, hvilket giver en fantastisk espresso. Keramiske kværne sikrer også en langvarig ydelse og helt lydløs drift.

 • Brug vores justerbare kværne til at lave en fyldig kaffe

  Brug vores justerbare kværne til at lave en fyldig kaffe

  Forskellige slags kaffe skal kværnes på forskellige måder for at få smagen til at træde ordentligt frem. Denne espressomaskine har 8 forskellige kværneindstillinger fra den fineste maling, der giver en fyldig espresso, til den groveste maling, der giver en let café crème.

 • Tilpas din kaffe i 6 brugerprofiler

  Tilpas din kaffe i 6 brugerprofiler

  Saeco-espressomaskinen leveres med 6 profiler, der kan tilpasses, og som gemmer dine personlige præferencer for forskellige kaffedrikke. På denne måde er det meget nemt at få en perfekt, skræddersyet kop kaffe, selvom du ikke er den eneste, der bruger maskinen.

 • Nem rengøring grundet aftagelig bryggeenhed

  Nem rengøring grundet aftagelig bryggeenhed

  Bryggeenheden, som er en Saeco-opfindelse, er hjertet i vores espressomaskiner, da den sikrer automatisering. Bryggeenheden er, afhængigt af model, let tilgængeligt fra forsiden eller på siden. Den kan nemt fjernes, så den kan skylles under hanen for den maksimale hygiejne.

 • Hygiejnisk mælkeskum takket være dobbeltrengøring

  Hygiejnisk mælkeskum takket være dobbeltrengøring

  Denne Saeco-espressomaskine leveres med en fuldautomatiseret dobbelt rengøringsfunktion til mælkekanden. Den dobbelte rengøring anvender to uafhængige dampcyklusser til hurtig skylning af mælkekanden efter hver kop kaffe. Det sikrer en frisk mælkedrik hver eneste gang. Det har aldrig være nemmere at få hygiejnisk mælkeskum.

 • Altid en ren maskine takket være auto-clean og afkalkning

  Altid en ren maskine takket være auto-clean og afkalkning

  Saeco designede denne espressomaskine, så den automatisk rengør kaffekredsløbet med vand, når maskinen tændes eller slukkes. Den leverer en fremragende, frisk smag med hver kop kaffe. Regelmæssig afkalkning forlænger din espressomaskines levetid. Denne maskine vil ikke blot fortælle, når afkalkning er påkrævet, den automatiske afkalkningsproces vil starte på din maskine og leder dig igennem med klare meddelelser på skærmen, når du skal gribe ind. Afkalkning har aldrig været nemmere!

 • Mælkespecialiteter uden ventetid takket være dobbeltkogeren

  Mælkespecialiteter uden ventetid takket være dobbeltkogeren

  Med 2 separate varmesystemer til temperaturen på både kaffe og mælkeskum er denne fuldautomatiske Saeco-espressomaskine din garanti for professionel ydeevne og høj hastighed. Du kan tilberede lige så mange latte macchiatos og cappuccinos, du vil, lige efter hinanden uden ventetid - og de er alle lige fantastiske.

 • Perfekt mælkeskum takket være den integrerede mælkekande

  Perfekt mælkeskum takket være den integrerede mælkekande

  Nyd dine mælkespecialiteter med den automatiske mælkekande med automatisk rengøring. Du skal blot hælde mælk i kanden, sætte den i maskinen og vælge din ønskede kaffedrik. Uanset, om du vælger latte macchiato, cappuccino eller caffe latte, er din færdige drik klar på få sekunder. Kanden til din Saeco-espressomaskine rengøres automatisk, hvilket betyder, at kanden rengøres i to automatiske cyklusser efter hver brug, hvilket sikrer en frisk smag - i hver kop kaffe.

 • Skøn kaffecrema og fyldig smag

  Skøn kaffecrema og fyldig smag

  Denne Saeco indeholder vores patenterede crema- og smagsfunktion. Vælgeren, som er placeret på udløbstuden, giver dig mulighed for jævnt at justere modtrykket og på denne måde ændre din espressos fyldighed og crema. Prøv selv, og find din yndlingssmag.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i