Saeco

Saeco GranBaristo

Fuldautomatisk espressomaskine

  Saeco GranBaristo

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Nyd de mange valgmuligheder med 18 ettryks-specialiteter

  Efter 28 år har Saeco genopfundet bønne til kop-oplevelsen, med den nye GranBaristo. En elegant espressomaskine med en række revolutionerende teknologier, der brygger hurtigere og varmere, giver dig mere at vælge imellem og mere enkel vedligeholdelse Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco GranBaristo Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 18 kaffevarianter, Integreret mælkekande og skummer, Sort, 5-trins, justerbar møllekværn HD8964/01 Find lignende produkter

Nyd de mange valgmuligheder med 18 ettryks-specialiteter

Med den første bryggeenhed, der kan tages af med én finger

 • Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Denne maskine undlader aldrig at opfylde kravene til formalingens finhedsgrad. Forskellige kaffevarianter kræver forskellige granuleringsniveauer, for at den fulde smag kan folde sig ud. Derfor har denne maskines formalingsgranulering fem justerbare indstillinger – fra den fineste formaling for en fyldig espresso til den groveste for en lettere kaffe.

 • Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  De robuste 100 % keramiske kværne garanterer et øjebliks ren kaffenydelse i årene fremover. Det keramiske materiale skaber den ideelle formaling, som lader vandet løbe stille og roligt igennem og udtrække bønnernes reneste essens. I modsætning til andre "almindelige" kværne forhindrer det keramiske materiale kaffen i at overophede og smage brændt.

 • En varm kaffe på ingen tid takket være Thermospeed-teknologien

  En varm kaffe på ingen tid takket være Thermospeed-teknologien

  Nyd kaffe med den helt rigtige temperatur uden at skulle vente, takket være den kraftige vandkoger med Saeco Thermospeed-teknologi. Thermospeed-teknologien lynopvarmer kaffekredsløbet, når maskinen tændes, og forhindrer varmetab og sikrer derved perfekt kaffe med den helt rette temperatur allerede fra den første kop.

 • Gem din yndlingskaffe med 6 brugerprofiler

  Gem din yndlingskaffe med 6 brugerprofiler

  Hver kop bliver formet præcist efter din smag. Med den ultimative tilpasningsfunktion kan du tilpasse og gemme alle dine drikke ned til den mindste detalje. Og da der er 6 brugerprofiler, der kan anvendes, kan alle, der bruger maskinen, få deres perfekte kop.

 • Bryggeenhed, der kan tages af med én finger, for en nem og effektiv rengøring

  Bryggeenhed, der kan tages af med én finger, for en nem og effektiv rengøring

  Saeco GranBaristo er den eneste fuldautomatiske espressomaskine med en bryggeenhed, der kan tages af med en enkelt finger, for en nem og effektiv rengøring.

 • Variabelt bryggetryk for klassisk kaffe og espresso

  Variabelt bryggetryk for klassisk kaffe og espresso

  Saeco GranBaristo tilbyder et uovertruffent udvalg af drikkevarer, der passer til enhver lejlighed takket være det patenterede VariPresso-bryggekammer. Hemmeligheden er det justerbare bryggetryk. Indstil det på høj for en intens, fyldig espresso, eller sænk trykket for en lang, klassisk kaffe.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i