1
Kaffe

Kaffe (24)

0 Filtre

Filtre

0 Filtre
Produkttype
Pris
Automatiske espressomaskiner
Mælkeløsninger
Med separat mælkeskummer

Med den klassiske pannarello-mælkeskummer kan du skumme mælken, præcis som du foretrækker den. Du skal blot stikke pannarello ned i mælken, mens du langsomt rører rundt. Skum mælken, så længe du vil for at få mere eller mindre skum.

Kaffedrikke
Filterkaffe

Find en maskine, der kan lave en filterkaffe. Filterkaffe tilberedes ved at hælde kogende vand over formalet kaffe i et papirkaffefilter. Serveres i kopper à 125 ml (DE) op til 250 ml (US) med en rundere smag end en espresso.

Mælkedrikke til kaffen

Find maskiner, der kan tilberede kaffe med mælkeskum - såsom cappuccino.

Espresso

Find alle maskiner, der tilbereder et espressoshot. Espresso laves ved at presse 88º C varmt vand i 25 sekunder under 9 bar effektivt tryk gennem 7 g sammenpresset og fint formalet kaffe for at få en espresso på 25 ml med et fint cremelag på toppen. Mere intens og renere end filterkaffe.

Materialer og finish
Plastic og rustfrit stål

Elegante, rustfri stålelementer er smagfuldt kombineret med holdbare, syntetiske materialer, der giver et harmonisk, rengøringsvenligt maskindesign.

Plastik

Maskinens syntetiske materialer gør den holdbar og rengøringsvenlig - lavet til personer, der kan lide de jordnære ting i livet.

Rengøring og vedligeholdelse
Kompatibel med AquaClean-filter

Automatiske espressomaskiner, der passer til det patenterede AquaClean-vandfilter. AquaClean sikrer, at du ikke behøver at afkalke din automatiske espressomaskine før efter 5000 kopper (2 år).

Super-automatiske espressomaskiner

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Vis alle produkter
* Vejledende udsalgspris