1

CD Soundmachine

  -{discount-percentage}%

  CD Soundmachine

  Nyd lækker lyd med stil

  Med CD Soundmachine fra Philips kan du slippe dine foretrukne digitale numre fri fra din bærbare musikafspiller og nyde dem alle i kraftfuld lyd – hvor som helst og når som helst. Leveres med direkte USB og MP3-optagelse med ét tryk på en knap – intet behov for PC. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Nyd lækker lyd med stil

Med CD Soundmachine fra Philips kan du slippe dine foretrukne digitale numre fri fra din bærbare musikafspiller og nyde dem alle i kraftfuld lyd – hvor som helst og når som helst. Leveres med direkte USB og MP3-optagelse med ét tryk på en knap – intet behov for PC. Se alle fordelene

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

CD Soundmachine

5 W, CD-ripping, Digital stationsindstilling AZ1880/12 Find lignende produkter

Nyd lækker lyd med stil

 • CD-ripping til digital MP3-optagelse med ét tryk

  CD-ripping til digital MP3-optagelse med ét tryk

  Tilslut blot din USB-lagringsenhed til USB-porten på Philips-lydsystemet, og begynd at optage din yndlingsmusik fra CD'er til USB-enheden eller MP3-afspilleren - med tryk på én knap og uden brug af computer.

 • Direkte USB til MP3/WMA-musikafspilning

  Direkte USB til MP3/WMA-musikafspilning

  Med USB Direct tilstand kan du tilslutte din USB-enhed til USB-porten på din Philips-enhed, og din digital musik afspilles direkte fra Philips-enheden.

 • Du kan afspille MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Du kan afspille MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Lydkomprimeringsteknologi kan gøre store digitale musikfiler op til 10 gange mindre uden at formindske lydkvaliteten nævneværdigt. MP3 eller WMA er to af de komprimeringsformater, der giver dig mulighed for at opleve en verden af digital musik på din afspiller fra Philips. Download MP3- eller WMA-sange fra autoriserede musikwebsteder på internettet, eller opret dine egne MP3- eller WMA-musikfiler ved at rippe dine lyd-CD'er og overføre dem til afspilleren.

 • MP3 Link til bærbar musikafspilning

  MP3 Link til bærbar musikafspilning

  MP3 Link-forbindelsen giver mulighed for direkte afspilning af MP3-indhold fra bærbare medieafspillere. Ud over fordelen ved at kunne nyde din yndlingsmusik i lydsystemets overlegne lydkvalitet er MP3-linket også yderst bekvemt, da det eneste, du behøver at gøre, er at tilslutte din bærbare MP3-afspiller til lydsystemet.

 • Digital indstilling med faste stationer gør det nemt

  Digital indstilling med faste stationer gør det nemt

  Stil blot ind på den station, som du vil lagre, og hold forudindstillingsknappen nede for at gemme frekvensen i hukommelsen. Med gemte radiostationer kan du hurtigt hente din yndlingsradiostation uden at skulle indstille frekvensen manuelt hver gang.

 • Praktisk fjernbetjening for ekstra komfort

  Praktisk fjernbetjening for ekstra komfort

  Med en praktisk fjernbetjening lige ved hånden skal du blot læne dig tilbage og slappe af.

 • Basreflekshøjttalersystemet leverer en dyb, kraftfuld lyd

  Basreflekshøjttalersystemet leverer en dyb, kraftfuld lyd

  Et basreflekshøjttalersystem leverer en dyb basoplevelse fra et kompakt kabinet. Det afviger fra et traditionelt system ved at være udstyret med en basrefleksport, som er akustisk afstemt efter basenheden for at optimere systemets forløb ved lave frekvenser. Resultatet er en dybere bas og mindre forvrængning. Systemet fungerer ved at sætte luftmassen i porten i resonans, så den vibrerer lige som en almindelig basenhed. Sammen med den egentlige basenhed udvider systemet det lavfrekvente område, så der skabes en helt ny dimension af dyb bas.

 • Dynamisk basforstærkning giver dyb og dramatisk lyd

  Dynamisk basforstærkning giver dyb og dramatisk lyd

  Dynamisk basforstærkning maksimerer din musikoplevelse ved at fremhæve basindholdet i musikken ved alle lydstyrkeindstillinger - fra lav til høj – med et tryk på en knap! De laveste basfrekvenser går sædvanligvis tabt, når lydstyrken dæmpes. For at modvirke dette kan dynamisk basforstærkning forstærke basniveauerne, så du kan nyde en ensartet lyd, selv når du skruer ned for styrken.

 • Stik til stereohovedtelefoner giver bedre personlig musiknydelse.

  Tilslut dine egne hovedtelefoner til denne Philips-enhed for at få en mere personlig lytteoplevelse, lige når det passer dig. Du kan nyde din yndlingsmusik i fantastisk kvalitet uden at forstyrre andre ved at slutte dine hovedtelefoner til denne enhed.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i