1
Produkter

Daily Collection Airfryer

Lavt fedtforbrug, Multicooker, Hvid, 800 g HD9216/80

Fejlfinding

Hvordan tilberedes mad bedst i min Philips Airfryer?

Vi kommer gerne med gode råd til, hvordan du bedst tilbereder mad i din Philips Airfryer. Følg blot disse tips og tricks.

Angiv den rigtige tilberedningstid

Den gennemsnitlige tilberedningstid for nogle af de mest populære ingredienser kan findes i tabellen i brugervejledningen, som kan downloades fra supportsiden til din Philips Airfryer.

De nævnte indstillinger er kun vejledende. Disse indstillinger kan tilpasses alt efter ingrediensernes oprindelse, størrelse og udformning:

  • Mindre og færre ingredienser kræver en lidt kortere tilberedningstid
  • Større og flere ingredienser kræver en lidt længere tilberedningstid
  • Hjemmelavet dej kræver længere tilberedningstid end færdiglavet dej
  • Hvis du vil tilberede færdigretter: Sænk ovntemperaturen på emballagen med 20 grader celsius, og start med den halve tilberedningstid. Hold øje med maden for at sikre, at den ikke brunes for hurtigt.

Tilberedning af store snacks, kød eller mad med en fin struktur

Når du tilbereder store snacks, kød eller mad med en fin struktur i din Philips Airfryer, skal du lægge et lag i bunden af kurven. Sørg for, at bunden af kurven ikke er helt dækket til, så der stadig kan cirkulere varm luft rundt om ingredienserne.

Tilberedning af kager, quicher, muffins eller brød

Fyld ikke ovnplader eller bageforme mere end halvt op, da dejen hæver under luftstegning. Hvis du kommer for meget dej på pladen eller bageformen, kan den hævende dej komme til at røre ved varmelegemet, så det øverste af dejen brænder på. Anbring aldrig bageformen direkte i gryden, da det blokerer for luftstrømmen til gryden, så kun det øverste af maden varmes. Placer altid bageformen i kurven.

Tip: Du kan finde flere oplysninger og forslag til opskrifter, der kan tilberedes i din Airfryer, i Airfryer-appen.

Oplysningerne på denne side gælder for følgende modeller: HD9216/80 , HD9240/90 , HD9220/50 , HD9220/20 , HD9220/40 . Mere Mindre

Var det ikke det, du ledte efter?

Fik du svar på dit spørgsmål?

Hvis ikke, så kontakt os.