1
Skønhed og inspiration

Philips Beauty

Styling og skønhed

 

Har du det godt indeni, ses det udenpå. Men ellers er der også værktøjer, der kan hjælpe dig med at skabe det lille ekstra – f.eks. et festlook, også selv om du ikke er særlig god til at style dit hår, eller hårfjerningsprodukter for dig, der ikke vil anvende skarpe blade direkte mod huden. Hos Philips synes vi, at skønhedsprodukter skal være både smarte og skånsomme. Vælg blandt vores brede sortiment for at finde netop dit favoritprodukt!

Hårfjerning til 
ansigt og krop

 

Nogle er ligeglade med at fjerne det, andre fjerner næsten det hele. Om man fjerner eller ikke fjerner sine kropshår er et helt personligt valg, men ønsker du at fjerne dem på kroppen og i ansigtet, har Philips Beauty en løsning til ethvert behov! Vi har de seneste, mest innovative løsninger inden for både ladyshavers, epilatorer og IPL. 

Gör-det-själv saltscrubb

Lav din egen bodyscrub

Intim hårfjerning

Se hele sortimentet

Smart og skånsom
hårstyling

 

Hos Philips tror vi på en smartere måde at style håret på. Du skal kunne style håret og alligevel bevare et sundt og stærkt hår. Vores krøllejern og stylingprodukter er designet til at være mere skånsomme mod håret med keramisk keratin og sensorer, der sikrer, at hårets naturlige fugtindhold ikke forskubbes. Ganske enkelt en smartere måde at style håret på!

Slik lager du perfekte Hollywoodlokker

Det perfekte Hollywood-look

Se hele sortimentet

Krøll håret med Philips rettetang

Bølget hår med Moisture Protect

Lag din egen hårkur hjemme

Lav din egen
hårkur hjemme

 

Der er mange fordele ved at lave sine egne naturlige skønhedsprodukter, bl.a. at man selv kan vælge råvarerne og undgå kemikalier. Desuden er det faktisk utroligt nemt at lave! Vær omhyggelig med at bruge økologiske ingredienser. Her finder du en opskrift på en hårkur med avocado til tørt hår.

Find flere
skønhedstips til hud og hår