1
Autolamper

X-tremeUltinon LED

Kabine- og signallyskilde

  X-tremeUltinon LED

  Kabine- og signallyskilde

  Klarere og mere elegant

  Skift til de klare Philips X-tremeUltinon LED T10 kabine- og positionslys, der giver en sikker og moderne kørsel. De er kraftige, præcise og ser godt ud, så du kan køre sikkert og med stil. Keramisk fatning sikrer varmebestandighed. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

X-tremeUltinon LED Kabine- og signallyskilde

LED-T10 [~W5W], Antal lyskilder: 2, 12 V, 6000 K dagslyseffekt, CeraLight-ydeevne 127996000KX2 Find lignende produkter

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Klarere og mere elegant

Stærk, holdbar og dynamisk LED-signalering

 • Signaler din hensigt med klarere udvendig belysning

  Signalering af bilens tilsigtede bevægelse er afgørende for sikkerheden. For at undgå sammenstød har andre mennesker brug for at vide, hvad du laver. Når dårlige vejrforhold forringer sigtbarheden, bliver behovet for en tydelig og levende signalering endnu vigtigere. Philips X-tremeUltinon LED-lyskilder giver en klar dagslyseffekt og op til 6000 K til baklygterne og 8000 K til positionslyset. Med mere intense farver til brug ved sving og standsning, LED-lys, der tænder med det samme, og retningsbestemt lys, giver du andre bilister afgørende ekstra tid til at reagere på dine bevægelser.

 • Opgrader dine lygter, opgrader din stil

  Mens hovedformålet med udvendig belysning er at hjælpe dig med at se og blive set, er der ingen grund til, at du ikke samtidig ser godt ud. Hvis du ønsker at opgradere din stil, uden at købe en nyere bil, er en udskiftning af den udvendige belysning med LED-lyskilder en smart måde at bruge pengene. Opgrader den udvendige belysning med en mere intens rød til stoplygterne, en pulserende gul til blinklysene og klart hvidt lys til positions- og baklygterne. Din bil er et udtryk for, hvem du er, så skab et stilmæssigt udtryk med Philips LED-lyskilder til udvendig signalering.

 • Keramisk CeraLight-varme- og vibrationsbeskyttelse

  Philips CeraLight-teknologi er et unikt, patenteret og keramisk baseret kabinet, der er designet til at isolere LED-komponenter fra varme- og vibrationsskader. Denne nyskabelse beskytter lyset mod for tidlig defekt. En T10-pære udstyret med CeraLight er bygget til at holde, hvilket giver bilister en mere holdbar lyskilde.

 • Ensartet fordeling af lyset, der giver forbedret synlighed

  Philips LED-lyskilders udvendige belysningsvinkel er designet til en mere intelligent lysfordeling for at sikre, at det udvendige signaleringslys projiceres derhen, hvor du har brug for det (uanset om det er bak-, stop- eller signallys). Med vidvinkel og ensartet lysspredning kan du ikke blot se mere af vejen, andre bilister kan se mere af dig.

 • Philips-billygter i højeste kvalitetsniveau

  De teknologisk avancerede Philips-lyskilder er kendt i bilindustrien og har været det i mere end 100 år. Philips Automotive Grade Quality-produkter er designet og udviklet efter strenge kvalitetsstyringsprocesser (herunder gældende ISO-standarder), hvilket fører til ensartet høje produktionsstandarder. Større bilfabrikanter vælger PHILIPS-pærer, for når du køber Philips, køber du kvalitet. Du får et kraftigt, klart lys og præcis lysstrålefordeling. Du får eksklusiv stil. Og du får et avanceret LED-lygtesystem, der giver en sikrere, mere jævn og sjovere kørsel.

 • Nem montering og kompatibel med mange bilmodeller

  Idet de er designet til nemt at kunne monteres i kompatible køretøjer, vil bilister med vedligeholdelseserfaring uden besvær kunne opgradere kompatible lyskilder. Det anbefales dog, at du får dine nye Philips X-tremeUltinon LED-lyskilder monteret af specialuddannede mekanikere – de sørger for, at du er køreklar. Mens disse pærer er kompatible med en lang række eksisterende bilmodeller, er det ikke alle biltyper, der understøttes.

 • Holdbar og langvarig LED-belysning

  Du vil have klare og elegante billygter. Men du gider ikke hele tiden at udskifte defekte pærer. Det er en stor svaghed ved almindelige forlygter. Jo kraftigere lys, jo kortere er levetiden. Ved samme lysintensitet holder LED'er meget længere. Philips X-tremeUltinon LED-produkter er ekstremt holdbare. På grund af den nyeste teknologiske innovation forhindrer de varme- og vibrationsskader og holder op til 12 år. De fleste biler udskiftes eller opgraderes inden for den periode, så dine smarte, nye lyskilder bør holde hele bilens levetid.

Se alle specifikationer
 • Det er ikke lovligt at montere LED-lyskilden til eftermontering i køretøjer til kørsel på almindelige veje. Lumileds fralægger sig ethvert ansvar og/eller erstatningsansvar. Det er dit eget ansvar, at brugen af LED-lyskilder til eftermontering opfylder gældende lovkrav.
 • Vigtigt: Denne LED-lyskilde til eftermontering er specielt designet og er kun beregnet til kørsel andre steder end på almindelige veje, såsom rally- og racerbanekørsel, og er derfor underlagt teknisk kontrol af installationen.
 • Designet til rally- og racerbaner. Ikke beregnet til brug på offentlige veje. LED forlygtepærer og udvendige signalpærer må ikke sælges i Tyskland, Spanien, Slovakiet, Cypern, UK, Holland, Tjekkoslovakiet, Grækenland, Ungarn, Letland, Luxembourg, Malta og Slovenien.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i