X-tremeVision Moto

Motorcykellyskilder

  X-tremeVision Moto

  Motorcykellyskilder

  Føl dig sikker, kør sikkert

  For at opnå høj ydeevne og sikkerhed er Philips X-tremeVision Moto-lyskilder fremstillet med den nyeste teknologi, så de giver op til 100 % bedre udsyn for motorcyklister, som har brug for at kunne se længere. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

X-tremeVision Moto Motorcykellyskilder

Lyskildetype: H7, Pakke med 1 stk., 12 V, 55 W 12972XVBW Find lignende produkter

Føl dig sikker, kør sikkert

Op til 100 % bedre udsyn

 • Op til 100 % bedre udsyn på vejen

  Op til 100 % bedre udsyn på vejen

  Takket være den forbedrede glødetrådsgeometri og brugen af unikke gassammensætninger giver X-tremeVision Moto-lyskilderne op til 100 % bedre udsyn.

 • Philips-motorcykellyskilder er fremstillet af quartz-glas af høj kvalitet

  Philips-motorcykellyskilder er fremstillet af quartz-glas af høj kvalitet

  UV-kvartsglas er stærkere end hårdt glas og yderst modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer og vibrationer, hvilket eliminerer risikoen for eksplosion. Philips-lyskilder af kvartsglas (glødetråd 2650º C og glas 800º C) kan modstå voldsomme termiske chok. På grund af muligheden for øget tryk i lyskilden kan UV-kvartsglas generere mere kraftigt lys.

 • Overholder de høje kvalitetsstandarder i E-godkendelsen

  Philips Automotive sætter en ære i at producere de bedste produkter og tjenester i klassen, både på Original Equipment Manufacturer-markedet samt på markedet for reservedele. Vores produkter er fremstillet af kvalitetsmaterialer og testet efter de højeste specifikationer for at give vore kunder maksimal sikkerhed og kørekomfort. Hele vores produktion gennemgår omhyggelig testning, kontrol og certificering (ISO 9001, ISO 14001 og QSO 9000) efter den højeste E-typegodkendelse.

 • Mange store motorcykelfabrikanter vælger Philips.

  Philips har i 100 år været en førende virksomhed inden for lys til biler og har introduceret teknologiske innovationer, som er blevet standard for moderne biler. I dag er en ud af to biler i Europa og en ud af tre biler på verdensplan udstyret med belysning fra Philips.

 • Enestående glødetrådsdesign og optimeret geometri

  Takket være det forbedrede glødetrådsdesign, den specifikke gasblanding og optimeret geometri opnår Philips X-tremeVision-motorcykellyskilder en enestående lysstyrke og holdbarhed.

 • Længere levetid og holdbarhed

  "Philips X-tremeVision Moto-lyskilder er udstyret med den nyeste teknologi, som øger levetiden og holdbarheden. Lyskilderne er fyldt med en unik gas, der reducerer forringelsen af lyskildens glødetråd og øger dens levetid. "

 • Maksimalt udsyn på vejen

  X-tremeVision Moto-lyskilder er baseret på et enestående glødetrådsdesign og optimeret geometri og er konstrueret med den nyeste teknologi for at opnå den ultimative ydeevne og klart hvidt lys, hvor det betyder allermest.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i