LCD widescreen-skærm

  LCD widescreen-skærm

  Få ekstra værdi, og spar penge med denne widescreen-skærm

  Denne Vista-klare 190VW9 giver den enkle og pålidelige widescreen-skærmydelse, du har brug for, uden dyrt ekstraudstyr, der belaster dit budget, og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD widescreen-skærm

Bredde 19, 1", WXGA+ 190VW9FB/62 Find lignende produkter

Få ekstra værdi, og spar penge med denne widescreen-skærm

 • Energy Star betyder effektiv energiudnyttelse og et lavt strømforbrug

  Energy Star betyder effektiv energiudnyttelse og et lavt strømforbrug

  Elektriske produkter til privat brug med Energy Star-mærket er designet til at bruge mindre energi - og det betyder, at du sparer penge, samtidig med at belastningen af miljøet er mindre. Faktisk er strømforbruget for produkter, der overholder Energy Star, under 1 watt i standby-tilstand. Philips er Energy Star-partner og udvikler derfor produkter, som overholder retningslinjerne for energieffektivitet. Dette opnås gennem et lavt strømforbrug i standby-tilstand, hvilket igen opnås med brug af innovativt designede standby-kredse og en streng kontrol i forbindelse med udvælgelse af komponenter, der er udført i højeffektive materialer.

 • sRGB sikrer farve-matchning mellem skærm og udskrifter.

  sRGB sikrer farve-matchning mellem skærm og udskrifter.

  sRGB er en industristandard, som sikrer, at farverne på din skærm og farverne på dine udskrifter matcher.

 • Widescreen LCD viser mere, uden at det er nødvendigt at rulle

  Dette Widescreen-design har større billedformat, så der kan vises flere oplysninger.

 • 5 ms hurtig svartid

  Svartid er den periode, det tager en LCD at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte svartider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekster og grafik. Svartiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • Overholder RoHS-standarder til gavn for miljøet

  Philips' skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i RoHS (Restriction of Hazardous Substances), der definerer grænserne for bly og andre giftige stoffer, der kan skade miljøet.

 • Skærmen kan vippes til din egen, optimale betragtningsvinkel

  Justerbar tiltning er bagud- og fremadrettet bevægelse af skærmen fra dens fod for at opnå en personlig indstilling, der giver den optimale betragtningsvinkel og øget bekvemmelighed for personer, der arbejder meget på computeren.

 • Integreret strømforsyning fjerner behovet for eksterne lysnetadaptere.

  En integreret strømforsyning er en indbygget lysnetadapter, der er integreret i selve skærmen, og som erstatter klodsede eksterne lysnetadaptere.

 • Kensington-tyverilås-klar til yderligere sikkerhed

  Små åbninger indbygget i rammen på en skærm til brug med en låseenhed, som låser skærmen til et fast objekt, hvilket giver yderligere tyveribeskyttelse.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i