LCD-skærm

  LCD-skærm

  Fantastisk underholdning i Full HD

  Oplev fantastisk ydeevne på Philips Full HD-skærmen med digital TV-tuner. HDMI-indgang, USB AV-afspilning og kraftfuld lyd gør den til et rigtig godt valg. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD-skærm

21, 5" (54, 6 cm), Full HD-skærm 221TE5LB/00 Find lignende produkter

Fantastisk underholdning i Full HD

med digital TV-tuner

 • LCD-skærm til Full HD med 1920x1080p-opløsning

  LCD-skærm til Full HD med 1920x1080p-opløsning

  Full HD-skærmen har en widescreen-opløsning på 1920 x 1080p. Det er den højeste opløsning for HD-kilder og giver den bedst mulige billedkvalitet. Den er fuldt ud fremtidssikret, da den understøtter 1080p-signaler fra alle kilder, herunder de nyeste som Blu-ray og avancerede HD-spilkonsoller. Signalbehandlingen er helt opgraderet, så den understøtter denne meget højere signalkvalitet og opløsning. Den producerer strålende flimmerfri progressive scanningsbilleder med fremragende lysstyrke og farver.

 • SmartContrast på 20.000.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  SmartContrast på 20.000.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  Du vil have LCD-fladskærmen med den højeste kontrast og de mest levende billeder. Avanceret videobehandling fra Philips kombineret med unik teknologi, der giver voldsom nedtoning og fremmer baggrundsbelysningen, skaber levende billeder. SmartContrast forøger kontrasten med enestående sortniveau og nøjagtig gengivelse af mørke skygger og farver. Det giver et klart, livagtigt billede med høj kontrast og levende farver.

 • SmartPicture for den optimale synsoplevelse

  SmartPicture for den optimale synsoplevelse

  SmartPicture er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartPicture optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • HDMI-udgang til underholdning i Full HD

  HDMI-udgang til underholdning i Full HD

  En enhed med HDMI-udgang har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) Et HDMI-kabel muliggør video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder (herunder set-top-bokse, DVD-afspillere, A/V-modtagere og videokameraer).

 • LED-teknologi med naturlige farver

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

 • Indbygget digital TV-tuner til visning af TV på PC-skærmen

  Der er indbygget en digital TV-tuner i skærmen, så der kan modtages og vises TV-signaler af høj kvalitet fra flere kilder.

 • Direkte USB-afspilning af video, foto og MP3

  USB-stikket giver adgang til JPEG-fotos, MP3-musik og videofiler på de fleste USB-sticks (USB-memory-class-enhed). Sæt USB'en i stikket på siden af dit MTV, og få adgang til multimedieindholdet vha. den brugervenlige indholdsbrowser på skærmen. Du kan nu se dine videoer, fotos og musiknumre.

 • SmartSound vælger en perfekt tilstand til lydgengivelse

  Med SmartSound kan du vælge forskellige tilstande, som Film, Spil, Musik osv., og derved automatisk aktivere foruddefinerede frekvenser for at forbedre lyden i forbindelse med den pågældende funktion

 • HDMI med EasyLink

  HDMI er et kabel, der overfører både billed- og lydsignaler fra dine enheder til dit MTV, så du slipper for kabelrod. Det overfører ukomprimerede signaler, så du får den højeste kvalitet fra kilde til skærm. Sammen med Philips EasyLink har du kun brug for én fjernbetjening til at udføre de fleste handlinger på dit MTV. Nyd høj billed- og lydkvalitet uden problemer og kabelrod.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i