LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

  LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

  Fantastisk TV-underholdning på din Full HD LED-skærm

  Oplev fantastisk multimedieydelse på Philips Motivo Full HD-skærmen. Kombineret med digital TV-tuner, HDMI-indgang og kraftfuld lyd er den et rigtig godt valg. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

Motivo, 23" (58, 4 cm), Full HD-skærm 231TE4LB/00 Find lignende produkter

Fantastisk TV-underholdning på din Full HD LED-skærm

med digital TV-tuner

 • LCD-skærm til Full HD med 1920x1080p-opløsning

  LCD-skærm til Full HD med 1920x1080p-opløsning

  Full HD-skærmen har en widescreen-opløsning på 1920 x 1080p. Det er den højeste opløsning for HD-kilder og giver den bedst mulige billedkvalitet. Den er fuldt ud fremtidssikret, da den understøtter 1080p-signaler fra alle kilder, herunder de nyeste som Blu-ray og avancerede HD-spilkonsoller. Signalbehandlingen er helt opgraderet, så den understøtter denne meget højere signalkvalitet og opløsning. Den producerer strålende flimmerfri progressive scanningsbilleder med fremragende lysstyrke og farver.

 • SmartContrast på 20.000.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  SmartContrast på 20.000.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  Du vil have LCD-fladskærmen med den højeste kontrast og de mest levende billeder. Avanceret videobehandling fra Philips kombineret med unik teknologi, der giver voldsom nedtoning og fremmer baggrundsbelysningen, skaber levende billeder. SmartContrast forøger kontrasten med enestående sortniveau og nøjagtig gengivelse af mørke skygger og farver. Det giver et klart, livagtigt billede med høj kontrast og levende farver.

 • SmartPicture for den optimale synsoplevelse

  SmartPicture for den optimale synsoplevelse

  SmartPicture er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartPicture optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • Incredible Surround™ – forbedret lydoplevelse

  Incredible Surround™ – forbedret lydoplevelse

  Incredible Surround™ er en lydteknologi fra Philips, der forstørrer lydfeltet markant for at give større dybde til lyden. Med avanceret elektronisk faseskift blander Incredible Surround™ lyde fra venstre og højre kanal på en sådan måde, at det øger den virtuelle afstand mellem de to højttalere. Denne større spredning forbedrer i høj grad stereoeffekten og skaber en mere naturlig lyddimension. Med Incredible Surround™ kan du opleve total surround med større dybde og bredde i lyden – uden at bruge flere højttalere.

 • HDMI-udgang til underholdning i Full HD

  HDMI-udgang til underholdning i Full HD

  En enhed med HDMI-udgang har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) Et HDMI-kabel muliggør video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder (herunder set-top-bokse, DVD-afspillere, A/V-modtagere og videokameraer).

 • LED-teknologi med naturlige farver

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

 • Indbygget digital TV-tuner til visning af TV på PC-skærmen

  Der er indbygget en digital TV-tuner i skærmen, så der kan modtages og vises TV-signaler af høj kvalitet fra flere kilder.

 • SmartSound vælger en perfekt tilstand til lydgengivelse

  Med SmartSound kan du vælge forskellige tilstande, som Film, Spil, Musik osv., og derved automatisk aktivere foruddefinerede frekvenser for at forbedre lyden i forbindelse med den pågældende funktion

 • USB for fantastisk MP3-lyd og JPEG-billedvisning

  USB-multimediestikket giver direkte adgang til JPEG-billeder og MP3-musik uden brug af PC. Sæt enheden direkte ind i skærmen, og nyd din yndlingsmusik eller billeder vha.. den brugervenlige indholdsbrowser på skærmen, der er nem at hente med den medfølgende fjernbetjening.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i