LCD-skærm med SmartImage

  LCD-skærm med SmartImage

  Stilfuld og højtydende skærm

  Gør spiloplevelsen mere intens med denne stilfulde Philips Gioco 3D-skærm. Det ikoniske design med ultrasmal ramme, fremragende farver og uovertruffen flimmerfri 3D-ydeevne betyder, at Philips Gioco er klar til at gøre spillet utroligt medrivende! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med SmartImage

Gioco, 23" (58, 4 cm), 3D, FPR-briller 238G4DHSD/00 Find lignende produkter

Stilfuld og højtydende skærm

til medrivende spil i 3D

 • AH-IPS-skærmen giver meget klare billeder med levende farver

  AH-IPS-skærmen giver meget klare billeder med levende farver

  Den nyeste Philips-skærm anvender avancerede AH-IPS-paneler, som sikrer suveræn farvegengivelse, reaktionstid og optimeret strømforbrug. I modsætning til standard TN-paneler viser AH-IPS-paneler ensartede farver selv ved 178 graders betragtningsvinkler og i pivottilstand. Med sin fremragende ydeevne er AH-IPS specielt velegnet til programmer, der kræver nøjagtige farver og ensartet lysstyrke altid, som f.eks. fotoretouchering, grafikprogrammer og internetsurfing.

 • SmartImage-spiltilstand optimeret til spillere

  SmartImage-spiltilstand optimeret til spillere

  Den nye Philips-spilleskærm har hurtig OSD-adgang, der er finjusteret til spillere og giver dig flere muligheder. "FPS-tilstand" (førstepersonsskydespil) forbedrer de mørke temaer i spil, så du kan se skjulte genstande i mørke områder. "Løb-tilstand" tilpasser skærmen til den hurtigste reaktionstid og har høj farvegengivelse sammen med billedjusteringer. "RTS-tilstand" (Real time strategy) har en særlig SmartFrame-tilstand, som gør det muligt at fremhæve særlige områder og justere størrelse og billede. Gamer 1 (Spiller 1) og Gamer 2 (Spiller 2) gør det muligt at gemme brugerdefinerede indstillinger til forskellige spil, så du får den bedst mulige ydeevne.

 • HDMI-udgang til underholdning i Full HD

  HDMI-udgang til underholdning i Full HD

  En enhed med HDMI-udgang har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) Et HDMI-kabel muliggør video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder (herunder set-top-bokse, DVD-afspillere, A/V-modtagere og videokameraer).

 • Minimalistisk look med ultratynd ramme

  Ved hjælp af den nyeste panelteknologi er de nye Philips-skærme designet med en minimalistisk tilgang ved at begrænse den udvendige rammetykkelse til omkring 2,5 mm. Kombineret med panelets Black Matrix-stribe på ca. 9 mm reduceres de samlede rammemål betydeligt, hvilket sikrer minimale distraktioner og maksimal visningsstørrelse. Den ultratynde ramme er specielt velegnet til opsætninger med flere skærme, som f.eks. til spil, grafisk design og professionelle anvendelser, hvor man får fornemmelsen af at bruge én stor skærm.

 • Flimmerfri 3D-ydeevne

  Flimmerfri 3D sikrer, at du får lang tid med behagelig underholdning. De prisbillige, lette og flimmerfri briller kræver ikke batterier eller kabeltilslutning. Nu kan du omsider gøre dig fri af alt bøvlet og nyde 3D-oplevelser med din familie!

 • Automatisk 3D med de nyeste Blu-ray- og spilkonsoller med HDMI

  Med Blu-ray-spil og -filmafspillere med HDMI 1.4a-kompatibelt stik skifter Philips 3D-skærmen automatisk til 3D og giver dig fantastiske billeder med det samme. Nu er det slut med at rode med justeringer!

 • Lav 2D om til 3D med adgang med direkte tast

  Omdan din 2D-samling til 3D med et tryk på en knap! Du har nem adgang via en genvejstast på facetten til denne funktion, som vil genopfinde dine foretrukne 2D-spil, -film og -videoer til 3D.

 • SmartControl: For nem indstilling af skærmen

  PC-software til finindstilling af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde

Se alle specifikationer
 • Hvis du oplever ubehag som f.eks. svimmelhed, hovedpine eller desorientering anbefaler vi, at du ikke ser 3D i længere tid ad gangen.
 • Forældre bør holde øje med deres børn, mens de ser 3D, og sikre sig, at de ikke oplever ubehag som nævnt ovenfor. Det anbefales, at børn under 6 år ikke ser 3D.
 • Læs instruktionsmanualen omhyggeligt for at lære mere om 3D og sundhed
 • Læs mere om VGA-kort og andre krav til 3D-betjening på www.philips.com/support.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i