LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

  LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

  Verdens første ErgoSensor-skærm

  Den innovative Philips ErgoSensor-skærm er verdens første intelligente skærm, der kan give dig råd om, hvordan du skal sidde i en ergonomisk korrekt stilling ved din computerskærm Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

P-line, 24" (61 cm), Full HD-skærm 241P4LRYES/00 Find lignende produkter

Verdens første ErgoSensor-skærm

for en sund, produktiv arbejdsplads

 • SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

  SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Foto, Film, Spil osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Philips-skærmen kan, takket være sin avancerede SmartErgoBase, sænkes næsten helt ned til bordniveau for en komfortabel betragtningsvinkel. Lav ramme-til-bord-højde er den perfekte løsning, hvis du bruger briller med dobbeltslebne glas, trifokalglas eller glidende overgang til computerarbejde. Desuden giver den brugere med meget forskellige højder mulighed for at bruge skærmen i deres foretrukne vinkel- og højdeindstillinger, hvilket hjælper med at reducere træthed og overbelastning.

 • ErgoSensor gør arbejdet sundere

  Det er Philips' klare overbevisning, at arbejdet bør tilpasses til menneskerne og ikke omvendt. For at fremme en sundere og mere produktiv arbejdsplads har Philips udviklet verdens første innovative teknologi ved navn "ErgoSensor", der er indbygget i skærmen og kan registrere og måle brugeres adfærd. ErgoSensor rådgiver brugerne om, hvordan de skal sidde på en ergonomisk korrekt måde foran deres computer med en korrigerende feedback på optimal betragtningsafstand, ergonomisk nakkevinkel og en påmindelse om pause. Den sparer også op til 80 % af strømforbruget, hvis brugeren ikke er tilstede foran computeren, ved at slukke for skærmen.

 • Sparer op til 80 % af energiomkostningerne

  ErgoSensor har en indbygget innovativ sensor, registrerer og måler brugerens adfærd. Sensoren kan registrere, om brugeren sidder i stolen. Den reducerer automatisk skærmens lysstyrke, når brugeren går væk, så energiomkostningerne reduceres med op til 80 %. Den aktiverer automatisk fuld ydelse, når brugeren vender tilbage til stolen. Dette sparer ikke blot energi, det hjælper også med til at forlænge skærmens levetid og reducerer dit CO2-fodaftryk.

 • 65 % genbrugsplastik med TCO Edge

  TCO Edge-certificering gives til produkter, der overgår eksisterende øko-mærkningsprogrammer. Da den ligger over TCO-standardkravene, kræves det blandt andet også, at produktet bruger minimum 65 % af genbrugsplastikken, er energieffektivt, bruger et minimum af farlige materialer, har en 100 % genanvendelig emballage, og er designet til nem genbrug. Du kan være helt sikker på, at denne skærm fra Philips er et produkt med banebrydende teknologi, som er bedst i klasse ICT, og gavner dig og planeten, mens den er med til at sikre, at du foretager et ansvarligt, grønt it-køb!

 • PVC-BFR-frit kabinet

  Dette Philips-skærmkabinet indeholder ikke brominerede flammehæmmer og polyvinylklorid (PVC-BFR-fri)

 • Nul strømforbrug med 0 Watt-knappen

  Med et enkelt tryk på 0 Watt-knappen, der er placeret på bagsiden, kan du slukke strømmen til din skærm fuldstændig. Dette resulterer i nul strømforbrug, der reducerer din CO2-udledning yderligere

 • Registrering af nakkeholdning og korrigerende råd

  Den innovative Philips ErgoSensor-skærm med intelligent sensorregistrering af holdning rådgiver dig interaktivt til at sidde på en ergonomisk korrekt måde foran computerskærmen.

Se alle specifikationer
 • EPEAT Gold er kun gyldig, hvis Philips registrerer produktet. Gå ind på www.epeat.net for at se dit lands registreringsstatus.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i